Čo zobrať pre 2-mesačné bábätko na dovolenku?

juli43
10. sep 2023

Ahojte mamičky
Potrebujem poradiť čo ste brali na dovolenku pre 2 mesačne bábätko? Čo ste najviac využili? Aký ochrany krém by ste mi odporučili ? Brali ste aj malý bazénik alebo ste skúsili ísť trosku do mora namočíť nôžky?

Ďakujem za každu radu a tip

janinah
11. sep 2023

2 mes.uz ťahať k moru a patlat chémiou? sorry.ze neporadim inak.lebo toto má mierne šokovalo.

karolina2121
11. sep 2023

@juli43 natierat este nicim neodporuca sa iba byt stale v tieni. My sme vyuzili taky plazovy stan mala tam mala podlozku. Ale 2 mesacnemu aj kocik mozno staci. A vela tekutin ak dojcis tak prikladat vela aj ked nepyta aby sa napilo poriadne a ked um tak mozno by som dala trosicku vodicky ak bude veeelmi horuco este ku mliecku. A uz si iba uzit dofcu 😊 a kam idete ak sa smiem opytat?

kiki68
11. sep 2023

@juli43 Nemozes pouzit ziadny, cize musis davat bacha na slnko. Aspon ja som nenasla krem pod 3 mes veku dietata. A to som fakt hladala. Inak ber vsetko, co treba a na co je dieta zvyknute.

juli43
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
sanny2993
11. sep 2023

@juli43 odporúčala by som zobrať zdravý rozum pripadne ho dostať ešte pred odletom a zrušiť dovolenku do Krajiny kam idete, ina klíma, baktérie, jedlo (ak kojis). Nehovoriac o cudzokrajnom hmyze ktoré vás môže všetkých vrátane bábätka uštipnúť, o chýbajúcich očkovaniach radšej nehovorím, a ešte ma zaujíma čo s tým bazénom chceš robiť pri tak malom dieťati, držať mu v ňom hodinu hlavičku ? Alebo ho s tou jemnou kožou dať do chloroveho bazéna kde každý čura aj keď sa tvári že nie ? To je šialene niektoré nápady žien …

lydion20
11. sep 2023

Fakt sa mi rozum zastavuje, veď to je malinké bábätko

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sanny2993
11. sep 2023

@maros313 heeej pozor pozor, zasa, nikto neodsudzuje cestovanie, ale ako sorry s 2 mesačným Turecko ? Ako fakt ? Myslím že aj Chorvátsko ponuka krasne miesta, “príjemnejšiu” klímu, stravu, a hlavne komfort pri ceste keď sa dá aj zastaviť autom. Proste je to extrém vystavovať to malé telíčko bez imunity týmto zmenám … a to si stojím za tým že to dá zdravý rozum každej ženy dokopy ….

maros313
Odpoveď bola odstránená
Zobraz