Čo zobrať k moru pre 5 mesačné dieťa?

slecnayersinia
12. máj 2021

maminky poradte nejake vychytavky co nezabudnut zobrat v lete k moru s 5- mesacnym dietatom 🙂
dakujem!

terezka1947
12. máj 2021

@slecnayersinia no....UM,na ake je zvyknute-ak je nie je kojene. Zopar plienok,kym sa zorientujes,kde kupis dalsie a lieky.
Myslim,ze vsetko ine je risitelne.
Ale mat po ruke vsetky pripadne lieky,masticky,ci teplomer,aby clivek,ked nieco pride,nemusel okrem zhanania lekara a lekarne rovno problem riesit.

zuzka38
12. máj 2021

@slecnayersinia ak kojis tak nic pomaly, to co doma.. lekarnicku asi zavisi kam aj idete

hipuska
12. máj 2021

@slecnayersinia k liekom dať si predpísať fenistil a do uší.

martinka13
12. máj 2021

UM, lieky a odsávačku na sople (z vlastnej skúsenosti 😀) ostatné ľahko zoženieš

terezka1947
12. máj 2021

@martinka13 vidis....odsavacka soplov. Super tip.

denkadenisa
13. máj 2021

Možno trochu od mimo témy, ale môžem sa spýtať kam sa chystáte? Ja mám ročného drobca a v pláne Rodos. manžel má stále odrádza od dovolenky, lebo že je malý a všade je korona, treba dlho cestovať..... Ja by som dovolenku veľmi tak strašne prijala, nakoľko som s malým len ja, manžel chodí na tyzdnovky a doma je jeden a pol dňa..... Už mi to ide na mozog stále dookola to isté.

slecnayersinia
autor
13. máj 2021

@denkadenisa chystame sa do Toskanska autom, do sukromneho domceka

marika142
13. máj 2021

vsetko co pouzivas doma, teda hlavne ak nieco speci, co by teda tam nemuseli mat, kozmetiku, nejake tie lieky a ostatne si budes vediet kupit v pohoe aj tam

martinuska
13. máj 2021

Zalezi ci sa ti bude chciet behat po obchodoch a zhanat plienky, utierky, prikrmy. Ak nie, tak zasobu plienok, plienky do vody, neoprenove gate na kupanie, aby nic neuslo, vlhke utierky, oblecko, nejaky pristresok na plaz, kde sa aj vyspi. Ak uz budu prikrmy, tak mixer😉, misky, lyzicky, podbradnik. A z liekov- Paralen, Nurofen, Fenistil, odsavacka na sople, kvapky do ucha, Smecta, probiotika, aj Fenistil krem na stipance. A mozno svoje postelne pradlo do postielky, predsa doma peries v detskom prasku, neviem ako na ubytovani, ci si na to davaju pozor. A teplomer, a ako posledne mi napadlo ze monitor dychu 😀. Ale realne som nikoho nepocula zeby si nosil na dovolenku monitor, mozno ten na plienku.

loginexistuje
13. máj 2021

maly bazenik nafukovaci na osviezenie taku tu plazovu muslu aby malo tien fenistil do usi nejake kvapky fenistil kvapky aj krem