Čo zbaliť na dovolenku?

macko1007
17. máj 2022

ahojte,kedze ideme teraz dost po dlhej dobe na dofcu a mame male 2rocne dieta rada by som pocula vase skusenosti co urcite zabalit..budeme mat all inclusive takze fakt len ake detske oblecenie pobrat,ake lieky atd..dakujem za vase skusenosti 🙂

alenah31
17. máj 2022

@macko1007 lieky - na teplotu, na hnačku, bolesť bruška, na alergiu, kvapky do očí, do uší, do nosa, kvalitný opalovák, niečo po opaľovaní, prípravok pre prípadné spálenie, rýchloobväz. Teplomer, nožničky a pod. ... toto všetko majú v každom hoteli a v lietadle to zrejme neprenesieš. Oblečenie - podľa počtu dní - opalovačky, ponožky, aspoň jednu mikinku + tričko s dl. rukávom, kraťasky, jedny dlhé pohodlné gate, aspoň 2-3 klobúčiky - najlepšie s krytím na krk, možno čiapočku - v lietadle je chladno (klíma), ak je dieťa háklivé na ušká - dala by som, sandálky, šľapky, topánky do vody, tenisky, aspoň dvoje plavky, nejakú dečku (inú prirkývku), nejakú obľúbenú hračku/knižku do lietadla, fľašku na vodu/čaj/mlieko, ak ešte má dudku tak aspoň jeden náhradný cumeľ, brala som z domu 2 krabice obľúbenej instantnej kaše. . Hračky k vode, bazénik, koleso, rukávniky, plienky ..... všetko kúpite na mieste, nemusíte to vláčiť.

misana84
17. máj 2022

Aj ja sa pipnem 📌

patricia521988
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
turga
17. máj 2022

ahoj vsetko uz vyssie bolo spomenute, este ma napadlo kocik ak by slecna nevladala na dlhsie trasy, slnecne okuliare, k liekom by som pribalila aj Kulíšek, pomaha aby nebolo dieta pri hnacke dehydrovane, berieme vzdy k moru