Čo zabaliť na dovolenku?

30. jún 2022

Ahojte, akurat zajtra budem baliť na dovolenku len tu na Slovensku pre mňa a mojich dvoch chlapov😉 :D syn má 5 rokov. Poraďte na čo nezabudnúť, čo je vaše must-have, čo vám uľahčuje život na dovolenke/ na cestách ? Ďakujem!

autor
30. jún 2022

A zabudla som napisat, ideme do Tatier

nafka0483
30. jún 2022

Este si nikdy v Tatrach nebola? Alebo nikde so synom?

autor
30. jún 2022

@nafka0483 nie a so synom naposledy pred 4 rokmi mimo domu takze už som vyšla “z cviku” :D

ninusa221
30. jún 2022

Však lieky, doklady, hygienické potreby oblečenie- maš aj zoznamy rozne na nete

autor
30. jún 2022

@ninusa221 Ano, toto všeobecne to je jasne. Ale take že čo nie je bežné ale vám sa to osvedčilo alebo tak.

gemerka17
30. jún 2022

Si na Slovensku. Keby chýbalo, zbehneš a kúpiš. Čiže must have sú peniaze a platobná karta. O nejakej vychytavke tak bud sama na to prídeš keď to budeš potrebovať alebo na dovolenke od niekoho odkukate - potom kúpiš.

guiseppinka
30. jún 2022

Tenisky a sandale na turu, prechadzku. Nieco nepremokave na vrch, nohavice aj dlhe aj kratke, vrchy to iste. Kefka, pasta... Lieky by som nebrala ziadne, popripade tak na 1 davku nurofen tabletky. Ak bude treba, pojdes bud k dr alebo do lekarne... Inak neviem...

lienka9
30. jún 2022

Ja beriem vzdy vzdy lieky (stalo sa mi ze vybehla v noci teplota a bola to bezmocnost velka, ked som nemala pri sebe ziadny sirup na teplotu a vsetko siroko daleko zavrete) ,teplomer,hracky nejake.zvyknem pre syna nepremokavu podlozku pod plachtu.nemava nehody ale ak by naahodou.baby vysielacku (chuvicka),lampicku na ktoru su zvyknuty na uspavanie.ked boli mensi zvykla som brat aj ohrievacku na flase/jedlo...da sa tam aj zovriet voda ak nahodiu nieje kanvica na izbe..prsiplast nezabudnite 🙂 a inak mi nic specialne nenapada

kitycat
30. jún 2022

Beries to, co tam budes potrebovat a nezaobides sa.. Ako vazne takyto dotaz O_o

A v Tatrach nezabludite?

angelous1991
30. jún 2022

No také must have na SVK a najmä v tatrach sú pršiplášte igelitkove ľahké . Nenosime dáždniky a skoro vždy nás na večer niekde chytí dážď …. Naposledy vo vydrovom manžel mal aj syn a svoj som zabudla do 2 min som bola mokrá ako myš 😄😃😄 takže toto je prvá vec čo balím .

autor
30. jún 2022

@angelous1991 presne takýto nejaky typ som myslela. Dakujem!

viestta
30. jún 2022

Do Tatier vždy prsiplaste, aj keď s daždami teraz nepočítajú, tak v Tatrách vie búrka dôjsť rýchlo.

mauduska
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jajo1
30. jún 2022

atix na vyberanie kliešťov 😂 keďže vždy nejaký na nás sadne

domiklik
30. jún 2022

Krém s spf50, šiltovku, slnečné okuliare

luccija
30. jún 2022

Repelent, tie prsiplaste maju dobre v Decathlone, plavky, ak by ste sa isli niekde kupat

ninkainka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ysseba
1. júl 2022

A koľko majú tvoji dvaja chlapi? Jeden má 5 a druhý koľko? Hádam nemyslíš muža? Ten nech sa zbalí sám, preboha

yoxinka
1. júl 2022

So Tatier opalovaci krem, ja som sa tam raz spálila až do pľuzgierov, lebo sa mi nechcelo vrátiť sa a vziať krém, trúba sprostá mladá, no. Ako baby píšu, prišiplášte … keď vás chytí nejaká búrka, zleje vás aj v nich, my máme všetci goretexové bundy, ale chápem, že človek, ktorý nechodí moc do hôr to teraz nebude kupovať, lepšie ten pršiplášt nejaký tenký, môj syn má pončo, pod to scchováš aj ruksak, to je super. Topánky! Žiadne šľapky, žabky, keď sa chystáte niekam na túru, tak poriadne topánky. Keď som videla na Kôprovský štít trepať sa rodinu s deťmi v sandálkoch, takých tých fashion, skoro ma vykotilo. Super vec sú turistické gate, ktorým vieš odopnúť “nohy”. Ráno chladno, dáš dlhé gate, cez deň sa oteplí, vyzlešieš nohy, máš kraťasy. My to celá rodina používame. A hlavne v nejakej appke aktívne sledovať počasie, kukať radar, aby vás nezaskočila nejaká nechutná búrka niekde na túre.