Čo všetko potrebuje dieťatko na dovolenku k moru?

mara2010
19. júl 2024

Ahojte co všetko potrebueje dieťatko k moru ďakujem za typ . 🙂

pribinak
19. júl 2024

Pas, alebo občiansky s foto, poistenie. Všetko ostatne kúpiš kdekoľvek (ak niečo doma zabudnes)

amelia89
19. júl 2024

tip. no neviem ake stare dietata. ja by som neodisla bez spf 50+, klobuk, spf oblecko k vode, rukavniky, prip plienky do vody ak ich este ma… a dobre vybavena lekarnicka, inak nic take extra

petamich
19. júl 2024

suhlasim s @amelia89 a ja by som pridala este take protismykove topanky k vode napr. Slipstop, by sa nam natiahol 100x iduc okolo bazenov

bolarazjedna
19. júl 2024

Topánky do vody (super na kamienkovu pláž, ale aj do piesku, aspoň nebude horúci. Ja som mu kúpila aj termoflasu, voda sa zohreje v tom teple pomalšie. A vedro s forickami, lopatkou, lopta do vody. Ja som brala aj panthenol, ak by sa spálila pokožka. Potom základné lieky, na teplotu, hnačku, rehydratacny roztok, teplomer, sprey na dezinfekciu rany, ale tiež o veci nielen k moru, ale všade na dovolenku.

cookie29
19. júl 2024

ake stare? A kam idete? Ak niekde na piescitu plaz alebo na kamenistu? Rozdiel bude asi Atlanticky Ocean a napriklad Tunis ci Turecko
za mna nevyhnutne:
anti Uv oblecenie, tricko
viacero plaviek
pokryvka hlavy
krem SPF 50 a hydratacny, + B panthenol alebo podobne, keby nahodou
Lieky na hnacku, dezinfekcia, naplaste
fuziologicke roztok alebo nieco na vyplachovanie ociek
teplomer
volne vzdusne oblecenie
Ja bravam aj flasku na vodu (termo) alebo malu chladiacu tasku, aby sme mali vzdy so sebou nieco chladne na pitie
nejake hracky
male dieta = rukavniky, plavacia vesta

vanilkovazmrzka
19. júl 2024

Tien, vodu a krem s ochrannym faktorom

zuzanka.zuzu
19. júl 2024

hlavne nezabudnúť pol lekárne 🙄 lebo však určité tu každá ide minimálne do stredu austrálie a nie niekde do európskeho letoviska 🙈

amelia89
19. júl 2024

@zuzanka.zuzu tak normalne uvazujuci clovek vezme nurofen,paralen, lebo ked ho chuti horucka
o 3 rano nebudem tam zhanat 24h lekaren, antihistaminikum, dezinfekciu - veci ktore
ma mat clovek pri detoch po ruke. okrem toho raz som dostala nejaku chripku v taliansku a za kvapky do nosa a antipyretika som platila 34€ tiez velmi prijemne 😀😅

amelia89
19. júl 2024

@zuzanka.zuzu ale inak mas zaujimavu reakciu na to ze niekto radi vziat lekarnicku. to tym ludom vezies v kufri ty a mas nadvahu alebo prečo si z toho rozculena? 😀😅

cookie29
19. júl 2024

@zuzanka.zuzu vies co, podme sa bavit o beznych europskych letoviskach....
napriklad u nas Nurofen pre deti nekupis. Takze pokial je dobrym slovenskym zvykom a mamicky chcu, maju smolu. podobne co sa tyka roznych beznych kvapiek do nosa atd. A naopak, ked idem na Slovensko, mam problem najst bezne lieky, ktore deti pouzivaju. Takze taky ten zaklad pre prvu pomoc nosim so sebou.