Čo všetko je možné vidieť na Hrebienku?

andula2020
1. feb 2023

Dobry den ideme na vokend do Tatier, ubytovaní budeme v hoteli Hubert, chceli by sme ist zubačkou na hrebienok , co vsetko je tam pre deti? Treba na zubačku dopredu kupit listky? Alebo na mieste..potešia ma nejake tipy na výlety s malým dieťaťom 3 roky... ďakujem

jesenzima
1. feb 2023

@andula2020 odporúčam na hrebienok vyjsť po vlastných, zvládlo to naše dvojročné dieťa, zoberte si sánky ... Hore sú teraz ľadové sochy, inak myslím, nič zaujímavé, aspoň pre nás .. my máme hrebienok iba ako zastávku na napitie sa a vždy ideme ďalej 🙂 prejsť sa dá na reinerovu útulňu, dole z hrebienka spustiť na sánkach ...

slavkicek
1. feb 2023

@andula2020 kúsok 15m pešo je rainerova útulňa zvykne tam byť urobená socha zo snehu, dá sa prejsť okolo vodopádov a výjsť pri Bilikovej chate...okruh na 30 min.

babulkomale
1. feb 2023

@andula2020 na Hrebienku je Ľadový dóm, v druhej kupole ľadové sochy, vonku sochy medveďov a blizko chaty ktore spomínajú nado mnou.

vikusjk
1. feb 2023

@andula2020 ja teda neviem, ako ine deti, ale mojej hore uuuplne stacil sneh a klzak 😅 Listky sme kupili sice obojsmerne (lebo len hore sa neda) a dole sme sa aj tak spustili na klzakoch. Inak, ked funguje sankovanie az dole, tak sa da kupit aj stvorhodinovy listok na lanovku a chodit hore lanovkou a dole na saniach. Sanky tam poziciavaju, hore stoja 12 € na den, dole v sportovom stredisku su take kovove, trosku tusim mensie, ako tie drevene a neviem, co stoja, lebo ich poziciavaju len ked je v prevadzke (akoze oficialne) sankovanie az dole. Inak na vlastnych sankach sa spustite kde chcete a kolkokrat chcete. Hore je ladovy dom a ladove sochy, restauracia, kde si dcera vzdy dava buchtu. Na zachod odporucam ist bud tam, kde je nastup na lanovku, tam je zdarma, alebo v restike predtym, nez si zakupite jedlo, lebo wc je spoplatnene a ten listok sa da potom odovzdat na pokladni a odrataju vam to z ceny konzumu ci napojov.

petranelkova
1. feb 2023

Prakticky tu vsetko bolo spomenute, no teraz je tam fakt krasne, vsade je sneh, takze detom sa isto bude moc pacit

babulkomale
1. feb 2023

@vikusjk skoda tej dlhej vety pre 50 centov 🤦 snad na zachod kazdy pojde kedy bude potrebovat.

vikusjk
1. feb 2023

@babulkomale skoda tvojho komentara...