Ahojte baby ...chceli by sme ísť partia 3 baby a 3 chalani do Košíc na víkend...sme z Oravy ...čo by ste nám tam odporučili popozerat ktoré ste z KE a poprípadne aj nejaké ubytko za prijateľnú cenu 🙂 veľmi pekne ďakujem
Dóm sv. Alžbety, cukráreň Aida, technické múzeum, mestský park - krásny podľa mňa... zoo a hneď vedľa bobova dráha, vyhliadková veža, nákupné centrá... samotná prechádzka večer mestom je skvelá, na hlavnej to žije takže večerný drink nie je problém nájsť... som síce z východu a KE mám "hneď za rohom" ale to mesto obdivujem a zbožňujem... vedľa Alžbety je skvelá čokoladovňa, lepšiu čokoládu som ešte nemala ako tam... no a okolie košíc tiež stojí za to len treba na nete pohľadať a popozerať... teraz v tej rýchlosti mi nenapadne viac vecí ale tých sa nájde hojne... takže pohľadať na nete... odporúčam do KE na výlet určite...
@aalzbetkaa ..prechadzka mestom? To je tak isto ako v inom meste. Historicke pamiatky? No na toto by mna nikto nenalakal :D jedine ano este zoo, bobova draha pri zoo, vyhliadkova veza, urbanova veza, jump arena, laser game mozno este by som porozmyslala nad escape room.
@aalzbetkaa ubytko skus airbnb, a pozrite si urcite hlavnu ulicu, parcik, divadlo, dóm amozno este skuste kavečany ZOO a bobovu drahu, ta je peckova :D
@aalzbetkaa Kde si bola?
Podľa toho, či chcete pamiatky, alebo zábavu. Pozri stránku Kamdomesta Košice