Čo si myslíte o dovolenke s ročným dieťaťom v Turecku?

zuzub
6. apr 2011

Ahojte, chcem sa spýtať aký máte názor, príp,osobnú skúsenosť dovolenkovať s dieťatkom v Turecku? synček bude mať 10.mája 1 rôčik a 28.mája by som mala možnosť ísť s ním na dovolenku do Turecka, nakoľko mala ísť moja mama s kamoškou,ale ta kamoška to odvolala,ale to je vedľajšie, chcem sa spýtať či je to podľa vás vhodné, či sú v tejto krajine nejaké riziká ako znášajú takéto detičky cestu lietadlom a pod.ďakujem za všetky názory, prosím vyjadrujte sa len priamo k otázke.

bubelko
6. apr 2011

podla mna s kludom mozes ist. nevidim dovod preco neist. okrem toho ides s mamou, takze budete na maleho dve 😉 deticky znasaju lety vacsinou daleko lepsie ako my dospeli. akurat by som bola opatrna so stravou a radsej vzala pohariky z domu, ak sa da. 😉

drobik1
6. apr 2011

ahoj.tak my sme boli v turecku a bolo gakt super..mame teraz uz 2 rocneho syna ale ked sme boli tak mal rok aj 4 mesiace a fakt som sa toho bala ako to bude zvladat 😉 fakt som bola az prekvapena ako dobre to dopadlo a vobec nebol ziadny problem..ani so stravou ani s nicim..aj sme dobre spali,cesta lietadlom bola sice dlha ale zvladli sme to super..takze mozem len odporucit.. 🙂 a ked mas este aj mamu tak aspon vam bude veselsie.. 🙂 tak si to pekne uzite.. 🙂

misicka1980
6. apr 2011

Ahojky, my sme boli s dcerkou minuly rok v Turecku a mala len 7 mesiacov. Cestu lietadlom celu prespala, leteli sme skoro nad ranom, o 5.00 hod. Bala som sa, ze ci nebude plakat ale ako zacalo lietadlo stupat, tak hned zaspala a spala az pokym sme nepristali. Boli sme v baby hotely, takze vsetko tam bolo prisposobene detickam. Mala som so sebou najeka vecerne kase a vyzivy. Strava bola vynikajuca. Plienky som kupila tam v lekarni a tak isto nebol problem zohnat v lekarni Hipp vyzivy, ktore dostat aj u nas. Aj tento rok ideme opat do Turecka a to hned zaciatkom juna a to bude mat dcerka 19 mesiacov. Je to skvela dovolenkova destinacia, neda sa to porovnat s Greckom. Sluzby na vysokej urovni. My sme si vzdy vybrali kvalitny hotel, takze odporucam si dobre premysliet kam ist. my ideme opat do Side.
Dcerka po navrate nemala ziadne zdravotne tazkosti. Stravu sice ich nejedla, jedla vyzivy a kojila som ju. Ani nam nic nebolo, ideme tam opat a vsetkym iba odporucam 🙂 🙂 🙂

gretkab
6. apr 2011

My sme tiez boli s rocnou Elou, bolo to uplne super, bez problemov. Vlani sme boli s dvojrocnou a tento rok sa chystame s 3-rocnou 😉. Nemusis sa nicoho obavat. Tiez sme boli v Side.

slasima
6. apr 2011

my sme boli tiez ked mal 1r. 20.7 mal 1rok a 8.8 sme leteli na 2tyzdne...super..aj chodit nam tam zacal a aj 4 stolicky vysli a ani sme nevedeli kedy...nemalo ho to kedy bolkat :D 😎

kiwinka
14. apr 2011

aj my chceme ist s dcerou, teraz mala 1rok 🙂 zhruba 15mesiacov bude mat ked pojdeme, chceme prelom jun/jul,,mozno aj skor v juni v polovici, len sa nevieme rozhodnut pre hotel, nevieme vybrat 🙂
ale rozhodne sa nebojime ist s malou k moru! bude to skvele!
uz sme boli ked mala 5mesiacov a bolo to uzasne!
pripadne IP nejaky tip na babyhotel, pripadne sa pridá niekto???

petkave
20. máj 2011

My chceme ísť tiež... Malý bude mať 1 rok v auguste. Takže je treba sa popozerať po nejakých babyhoteloch v Side? Idem na to... 😉

bibi16
21. máj 2011

My sme boli z dcerkou ked mala 1 rok v Grecku cestu tam prespala a cestu naspet bola trosku nekludna hucalo jej v uskachc alebo mala zalahnute ked sme pristavali lebo si drzala uska,v lietadle bolo snami dbojrocne a to celu cestu plackalo

pici
21. máj 2011

my sme boli s kamoskinou malo tesne po prvych narodeninach a zvladla to vyborne, na plazi spala v kociku. kupkala sa v mori. let prespala... a dovolenku sme si pekne uzili

ivett1
21. máj 2011

ahoj...v pohode...my sme boli minulý rok v Turecku a s nami tam cestovala rodinka s 10 mesačným bábom (lietadlom a ešte aj busom do hotela)...a celý pobyt bola malá perfektná... 🙂

patka1987
29. mar 2012

my by sme tiez chceli ist s malou vseptembri do turecka, ale ja sor do alanye... Poznate tam nejake babyfriendly hoteli??

katka512
30. mar 2012

Ahoj my ideme 27maja do turecka 😎 maly bude mat 9juna 2roky a zatial som pocula len dobre odporucania a chodia aj s babatkami 😉

zuzin78
30. mar 2012

ahoj my smeneboli v Turecku, ale leb tu v Chorvatsku minule leto a nasa mladsia v den pridchodu na Slovensko mala 5 mesiacov, cestu prespala, a jedine, co sa jej napacilo bolo more, bolo na nu studene a velke. 😀 😀