Baby chceme ísť na jeden deň do Polska a zistila som že malej skončila platnosť 19.7. 2019. Mám to risknúť? Čo by sa stalo ak by nás stopli?Dakujem
Urcite nie, riskovat take opletacky s policiou, mozu to brat ako unos dietata, lebo nemate PLATNY pas na preukazanie, ze je to vase dieta...kazdy den tu je podobna otazka, len ina krajina..
Neriskuj to, fakt nahoda je blbec a zastavia vas a mate problem. Radsej ho dajte vybavit na novo a zaplatte nech je to rychlejsie hotovy
Som prekvapena, ze v tejto dobe ludia vobec uvazuju cestovat s neplatnym pasom a este k tomu s dietatom. A ze sa dookola pytaju samozrejmu vec, ci treba pas ?!
Mimo SR vsade s pasom pre deti aj keby ste sli len na nakup do Tesina!
Bez pasu určite ani nerozmýšlaj ísť. Ani by vas pravdepodobne bez cestovného dokladu neošetrili, cestovné poistenie by neplatilo určite,aj ak ide o dieťa. Detské pasy nie sú drahé ani urgentne do 48h, fakt to neriskujte
@timulina ved do Polska mozes ist na OP, ci sa nieco zmenilo?
A, necitam poriadne, nevsimla som si, ze sa jedna o dieta. Tak jasne, vybavit pas.
Bez pasu nechoď, už nás am viackrát stopli za hranicami a pýtali pasy detí. Chodievame dosť pravidelne a stalo sa nám to už možno 5x a 2x v ČR. Pas pýtali dokonca aj pri ošetrení po drobnom úraze spolu s kartičkou poistenca.