Čo nesmie chýbať na dovolenke s dieťaťom?

kukulienka999
21. aug 2022

Ahojte, čo nesmie chýbať na dovolenke pri mori s dietatom?
Zbalene mám;
Doklady, plienky, kozmetika, lieky, plavky, oblečenie, klobucik, opaľovací krem, osusky na pláž, šľapky. Plávacie koleso a rukavniky pre maleho.
Mame all inclusive a snacky budem kupovať pre maleho v obchode. Je niečo, čo by ste si určite na budúcu dovolenku vzali, lebo Vám to na mieste chýbalo? O mňa sa nejedna, skôr o 1,5rocne dieťa. Ďakujem

opicka2
21. aug 2022

hračky 🙂

glorikarebeka
21. aug 2022

obľúbené hračky a vankúšik čo máva od narodenia

pribinak
21. aug 2022

@kukulienka999 všade už kúpiš všetko, pokial nejdete na opustený ostrov, tak no problém

srferreira
21. aug 2022

Podla mna mas vsetko zakladne a to co aj vyuzijete. My chodime s malym od 6mes a uz som si zvykla menej je niekedy viac 😉 zbytocne sabraky neber. Repelent pribal to mi napadlo akurat.
Inak to len pre info, osusky brat nemusis, hotel poskytne aj ked niekedy za deposit ale vratia naspat.

lesana25
21. aug 2022

Niečo proti hnačke, teplote..

srferreira
21. aug 2022

A z liekov bravam vzdy iba nurofen a paracetamol, sirup pre maleho. Inak vsetko kupis. Akurat co sme boli mimo civilizaciu som mala aj smectu.

majlo1234
21. aug 2022

Ja bravam vzdy aspon fevermates, ked uz nie teplomer. Zopar hraciek/kniziek do lietadla. A spratny kocik

luccija
21. aug 2022

@kukulienka999 Fenistil, nosila som maly bazenik, lebo sa bala vln dali sme tam vodu a sedela a hrala sa.A vzdy nosim do zastrcky proti komarom Raid

domiklik
21. aug 2022

@kukulienka999 vzala by som samorozkladaci stan na pláž a tričko s UV filtrom

tenerifka
21. aug 2022

Osusky su zbytocne, v AI hoteli mas ciste uteraky na plaz kazdy deñ

kukulienka999
autor
21. aug 2022

@srferreira aj k bazénom?

srferreira
21. aug 2022

@kukulienka999 ano, aj k bazenom a ten si mozes nasledne vziat na plaz.

kukulienka999
autor
21. aug 2022

@lesana25 to mám v lekárničke, aj čierne uhlie, hylak, fenistil, paralen cipky, panadol, glycer. cipky. Snad všetko. Spolieham sa, že v lekárni sa dá kúpiť.

@tenerifka
@srferreira Ďakujem, tak už tie osusky auto odvezie ore istotu, ale ak budú dávať tak supeer.
@luccija bazenik mi napadol tiež, keď som balíka hracky, že mame taký maly nafukovací keby sa bál vĺn
. Ďakujem dievcata. 😊 už aby sme tam boli

srferreira
21. aug 2022

@kukulienka999 krasnu dovolenku prajem ☺️

kukulienka999
autor
21. aug 2022

@domiklik vidis,..to tričko je dobrý nápad, ale nemám take doma. Skúsim na mieste nájsť. Stan berie Svagrina, z minulého roka si to chválili