CK Pantour - skúsenosti?

domi2101
6. jan 2020

Ahojte, v lete by sme chceli ísť na Rodos cez Inviu, avsak ta len zájazd sprostredkováva cez cesku CK Pantour. Mate niektorá skúsenosť s touto českou cestovkou? Poprípade aj s Inviou? Doteraz som vždy bola cez Koalu tak som trocha v pomykove 🙂

melody5
6. jan 2020

@domi2101 my mame.Pred 2 rokmi sme s nimi boli na Korfu, cez Inviu - za relativne malo penazi malo muziky. Mali sme polpenziu a strava dost zla, klima iba za priplatok, atd. Ale zas urcite by sa nasli aj spokojni klienti, pozri recenzie na nete, nic moc.

natt750
6. jan 2020

Dosť zlé. Boli sme na Kréte cez Inviu - Pantour. Delegátka sa s nami stretla až druhý deň na 15 minút. Čiže na letisku chaos, v hoteli to isté. Boli sme dvaja dospelí a jedno dieťa a prišli sme na izbu s dvoma oddelenými murovanými jednolôžkami. Tak som volala do Pantour a povedali mi, nech si to riešim sama na recepcii, že čo oni zmôžu. Predposledny deň sme len našli na tabuli na recepcii oznam, že ráno o 3tej nás vyzdvihne autobus. Vysadil nás pri starej, nefunkčnej príjmacej hale. Čakali sme tam všetci asi pol hodinu lebo svetelné tabule tam boli ale inak nič poriadne. Po pol hodine prišla upratovačka a poslala nás do letiskovej haly.. Prišli sme 10 minút pred odletom lietadla. Odvtedy som si povedala, že už nikdy viac. Cena bola 1300eur ešte tak pomimo. O dva roky na to sme sa vrátili na to isté miesto, hotel vynovený rezervovaný priamo a letenky kupované v leteckej spoločnosti. Celková cena 900.

janinka007
6. jan 2020

Treba si pozriet recenzie hotela ktory ponukaju v prvom rade. Cestovka moze byt v pohode. Pri nej je dolezite, ze vas dostanu na miesto a nazad domov. Vy si musite prelustrovat ponuky, aby ste neboli sklamani.

93kris
6. jan 2020

Ahoj, tuto cestovku absolutne neodporucam. Rok dozadu sme boli na dovolenke takisto cez Inviu a CK Pantour na Krete. Nesli sme vyslovene po cene - taka zlata stredna cesta. Hotel jednoducho zariadeny, ale na fotkach vyzeralo vsetko cisto a pekne. Po prichode na hotel sa nam chcelo plakat - dostali sme izbu, v ktorej boli mravce, plesniva sprcha, chladnicka zapachala mocom. Slubovany all inclusive v podobe jedneho masa na vyber a dvoch priloh a cestovin ku ktorym nebola omacka, len kecup, nas tiez nemilo prekvapil. V restauracii sa okolo jedla pohybovali macky z ulice, riady boli spinave... V prvy den sa mi chcelo naozaj plakat a odletiet spat domov. Riesili sme to aj s delegatkou aj na dialku s Inviou, absolutna neochota nejako napravit nasu nespokojnost. Predposledny den vymenili jednu plesnivu bateriu v kupelke. Vzdy pri sprchovani sa mi dvihal zaludok, bateria bola mastna, bielo-zelena. Necudo, ked na 40 izieb bola jedna upratovacka, ktora tam bola chudera kazdy den. U nas bola za cely tyzden upratat raz. Jedina utecha bola plaz, kam sme chodili uz o siestej rano a jedlo sme si riesili po vlastnej linii. Riesili sme aj kompenzaciu a reklamaciu, dostali sme vsak len arogantnu odpoved ze fotky mali len informacny charakter a ostatni ucastnici zajazdu sa nestazovali. Za mna nikdy viac

janinka007
6. jan 2020

@93kris a aj ste pisali niekde recenziu na net? A presne o tom pisem...treba hlavne citat rrcenzie na hotel, cestovka moze basnit kolko chce.

domi2101
autor
6. jan 2020

Co sa týka hotela, vsetky recenzie aj fotky mam popozerane, rodinný hotel a ako som sa dočítala, milý personál a čisto. Fotky tiež tomu nasvedčujú takže hotel si myslím ze bude taka zlata stredná cesta. Skôr ma zaujíma ta cestovka, komunikácia pred odletom a podobne. Čítala som na cestovku že niekomu presunuli let, ale zase to sa stalo aj mne keď som išla Koalou a nevidela som to tak čierno, tak sa skôr spolieham na to ze 100 ľudí 100 chuti

oli18
6. jan 2020

@natt750
@93kris baby, za málo peňazí, málo muziky. Nie cestovka je na vine, ale vy. Cestovka má zazmluvnené lacné hotely a vy ste si ich vybrali. Ja som bola na Kréte v 2017-tom na LM v 5 hv hoteli na pláži ALL, na 8 dní, 2 despelí za 1752 e. Do Turecka chodím za menej, Kréta je drahá.

natt750
6. jan 2020

@oli18 ja som ale na hotel nepovedala ani slovo okrem toho, že nám dali zlú izbu. A to si nemyslím, že je chyba iba hotela. Keďže nám dali izbu pre dvoch keď sme boli traja 🙂 písala som o prístupe cestovky a to si dovolím tvrdiť nie je moja chyba.

domi2101
autor
6. jan 2020

@oli18 a cez pantour ci inú?

93kris
6. jan 2020

@domi2101 aj ja som mala popozerane vsetky recenzie a fotky. Fakt som si dala zalezat, aby to bol normalny hotel. Nie sme narocni, jedine co potrebujem je cista izba a kupelna, aj to jedlo by som predychala. Mali sme proste nestastie.
@oli18 Suhlasim, ze to nebol dobry vyber. Ale cestovka mohla aspon nieco malo spravit, aby sme boli spokojnejsi. Naozaj sme to riesili hned na mieste, najskor s recepcnym a manazerom hotela v jednej osobe, s delegatkou, s panom z Invie, s CK Pantour. Delegatku som dotiahla do izby a sama povedala, ze sa jej z toho mocoveho smradu na vracanie. Ale inu izbu nam dat nemozu, vraj je plno. Tymto nas odbila a koketovala na recepcii dalej s uz spominanym recepcnym. Hostom, ktori chceli ist cez cestovku na nejaky fakultativny vylet a na ktorych mohli zarobit sa venovala velmi dlho, nas vzdy niecim odbila. Bateriu v kupelni vymenili predposledny den nasho pobytu ked sme im s tym pilili usi, toto mohli takisto urobit hned a boli by sme spokojnejsi. Naozaj sa z ich strany dalo urobit viacero veci. A ked sme potom spisali oficialnu reklamaciu, vyrozumenie nam prislo napisane naozaj arogantnym sposobom. Takze v tomto podla mna zlyhala cestovka a za tym si stojim. A ako som napisala, nebola to jedna z najlacnejsich ponuk - bol to taky priemer, nic drahe als ani lacne fo nebolo.
@janinka007 nezvyknem pisat recenzie, aj ked som nespokojna (napr. na restauracie a pod.), povznesiem sa nad to ale toto mi nedalo a zlu recenziu a fotografie z izby zavesila vsade kde sa dalo. Nech aj ostatni, ktori sa rozhodnu pre tento hotel vedia, ako izby vyzeraju. Naposledy Invia uz ani nemala hotel v ponuke.

domi2101
autor
6. jan 2020

@93kris ja som sa rozhodovala medzi dvoma hotelmi a po pravde podľa tých fotiek a recenzií som ho aj rázne zamietla. Tento druhy vyzerá omnoho lepšie tak uvidíme teda ci cez Koalu alebo tento pantour 😬

mima172
6. jan 2020

@domi2101 Ahoj, my chodíme posledné roky vždy cez CA Invia a veľká spokojnosť (Turecko, Španielsko, Grécko) ALE vždy sa pozeráme cez akú CK je daná dovolenka a podla toho aj vyberieme. Úplne naj sú tie overené klasiky ako Hydrotour, či Koala.

oli18
7. jan 2020

@domi2101 cez inú . Na Slovensku je dosť dobrých ck, nešla by som nikdy cez inú, pokiaľ nežijem v tom štáte.Ja chodím cez agentúru mojej známej a tá berie len od renomovaných CK. V 2019 som bola cez Inviu, lebo ona ten hotel už nevedela zohnať. Bolo to od Hydrotouru a znova som bola max. spokojná. Nikdy by som nešla do 4 hviezdičkového nikde, okrem Prahy a Krakova. Tam chodime do 4 a je to ako 5 hv v Turecku.

jaja20
13. feb 2020

Boli sme s nimi takisto na Krete a odhliadnuc od toho,ze hotel sme si vybrali dobrovolne sami,tak co sa tyka delegatky,to bol jeden otras...mlada babizna,vidavali sme ju akurat iba pri bare,kde sa hrala na mobile alebo flirtovala s casnikom...😒