Ahoj, má niekto skúsenosti s touto cestovkou? Ďakujem 🧡
@mala_kari áno - oni vlastne majú pod palcom talianske agenzie - cez nich riešia ubytko. V ck Italia sú veľmi ochotne, rýchlo raeguju, vedia poradiť. Čo som ja pisala do 2 ubytiek priamo - cenovo to bolo to iste, čo cez ck Italia.
Po príchode do destinácie ides do agenzie a tam prebieha registrácia atd.
@mala_kari neviem kedy sa chystáte, ale rieš to čím skôr - my sme vybrali 3 ubytka a všetky už boli fuc v našom termíne - riešili sme to pred vyše mesiacom a ideme 9.7.
Ale napísala som im pekne naše požiadavky a poslali nám ponuky - naozaj ochota veľká z ich strany, aj sme volali spolu - zistili od ubytovateľa aj ake postele sú v ubytku - lebo my ideme tak,že v jednej izbe potrebujeme manželskú posteľ a nebolo zo tam jasne, či sú v oboch izbách len jednolozka alebo aj manželská.
Nakoniec sme zobrali take ubytko, ktoré sme si ani nevšimli a páčilo sa nám viac ako tie, čo sme si našli a vybrali my😊
Tento rok sme aj my cez nich vybrali dovolenku a tiez prvý krat, uz sme aj zaplatili tak uvidíme
@8domcatko888
@lucyl13 žienky ešte sa opýtam či ste si cez nich dávali aj poistenie a ak áno tak ktoré 🧡
@mala_kari aj my to základné kde je storno
@mala_kari ahoj. Áno, boli sme s nimi minuly rok v Lignano a teraz v júli s nimi ideme opäť - do Bibione.