CK Happy Travel - delegát v Egypte

egypt2025
27. okt 2024

Ahojte, plánujeme ísť budúci rok do Egypta (Hurghada) s CK happy travel. Chceme ísť aj na fakultatívne výlety. Boli ste niekto s touto cestovkou už v Egypte? Pripadne máte skúsenosti s delegátom? Pýtam sa za to lebo už sme mali s inou cestovkou takú skúsenosť, že neprišiel ani do hotela a ani sa neozýval a veľmi chceme vidieť pyramídy. Ďakujem vopred za odpovede 😊

muchotrafka298
27. okt 2024

Ti delegati sa menia, cize kto tam bol tento rok, vobec tam nemusi byt dalsi. Nie je to vzdy tak, ze ten co tam bol minuly rok, bude aj na dalsi.
Vacsinou delegat ma svoje vyhradene hodiny v danom hoteli, nemusi tam chodit kazdy den a v tom case predava zajazdy. Im ide o to, predat toho co najviac.
Idealne je kupit si to od neho hned, aby si nebola potom v strese, ze ho nestihnete a nepojdete na vylet.

abbey1
27. okt 2024

@egypt2025 Delegáta cestovky na výlet vôbec nepotrebuješ. Na výlet môžeš ísť za podstatne lacnejší peniaz s lokálnymi agentúrami, sprievodcami. Alebo môžeš ísť sama aj komfortne lietadlom z Hurghady.

sissy27
27. okt 2024

@egypt2025 s touto cestovkou skusenosti nemam, ale delegat je uplna zbytocnost v kazdom pripade. On tam nie je pre klientov, ale pre cestovku a vlastne provizie. Vsetky vylety, ktore kupis cez neho, by si kupila cez lokalnych 2-3x lacnejsie a este budes mat lepsi servis. Ja si raz pamatam, ako mi skusal delegat nanutit vylet za 60€, a tvrdil mi, ze ak pojdem s miestnymi, tak mi neplati poistenie (ktore som nemala cez cestovku ale normalne cez poistovnu), co je samozrejme klamstvo. Isla som na vylet cez miestnu agenturu, stalo ma to 20€ a neuveris - boli s nami ludia z nasho hotela, ktori sa nechali oblbnut delegatom za 60€ 😅 takze 20€ miestnym, 40€ delegatovi 🖕🖕🖕
Z vlastnej skusenosti odporucam Vylety z Hurghady - Ali hovori celkom dobre cesky, kedze ma manzelku cesku a fakt vylety s nimi su super (absolvovali sme kadeco).

egypt2025
autor
27. okt 2024

Ďakujem pekne za vaše odpovede. Tomuto všetkému rozumiem. Len chceme ísť do časti soma bay, ktorá je vzdialená cca 60 km od centra hurghady tak neviem či sa tam konkrétne budú dať riešiť výlety cez nejakú agentúru tak som chcela vedieť či niekto nemá skúsenosti konkrétne s touto CK nakoľko hotel, ktorý mame vybraný ma táto CK najlacnejšie. A zas na vlastnú päsť sa bojíme v Egypte… čítala som aj nejaké recenzie na googli ohľadom tejto ck, konkrétne ohľadom delegáta v Egypte ale našla som len jednu a ta nebola veľmi pozitívna, tak ma trochu aj upokojil váš komentár, že delegáti sa menia… ale aj tak ma predsa zaujimalo či sa tu nájde niekto, kto s nimi bol a snáď mi povie viac o tom aké mali skúsenosti..

nikoletka_h
27. okt 2024

Ak ideš do Hurghady určite odporúčam ,,Vylety s Miškom" má aj stránku na FB kde pridáva vždy aktualne výlety za super ceny,výhodnejšie ako cez cestovku...a tá zábava stojí za to ;) on je Egypťan ale hovorí slovensky a je fakt perfektný...

egypt2025
autor
27. okt 2024

@nikoletka_h ďakujem pekne ❤️ pozriem

adelkapeer
28. okt 2024

@egypt2025 Ahoj my sme boli cez Happy Travel v Hurghade s odletom z Piešťan.Každý rok sa delegáti menia.Mali sme takú nemožnú delegátku Kristínu že som aj sťažnosť písala.Nepomohla a nezariadila nič a dokonca nás len na hotel doviezla a viac sa tam neukázala.Na výlety Vám doporučujem Masoud Metwally Ahmed alias Miško.Študoval na Slovensku, vie pekne po slovensky a aj my sme s ním boli na pyramídy, ale letecky.

luka82
28. okt 2024

@egypt2025 skus si pozriet cz cestovku LM Holiday. Boli sme cez nich na pyramidach nedavno a spoko. Boli sme v skupinke len traja a dali nam domacu sprievodkynu, ktora vedela tak cesko slovensky 🙂

martina1803
28. okt 2024

@egypt2025 áno,Nikoletka ti napísala super kontakt.. Výlety s Miškom sú tie najlepšie, cez ktoré môžeš ísť ..ani ťa neoklame,je super zábava s ním, všetko budeš mať zabezpečené,ale pyramídy robí on len letecky, autobusom nie...ale inak Miško je TOP👍👍👍

egypt2025
autor
28. okt 2024

Dievčatá ďakujem pekne. Nakoniec sa nám podaril nájsť hotel, ktorý sme vybrali aj cez inú ck (cez takú, čo sme už boli 2x a s delegátom sme problém nemali, tak mi spadol kameň zo srdca 🙏 .. a keby aj predsa bol tak sa obrátim na toho Miška 😊

egypt2025
autor
28. okt 2024

@adelkapeer ach no ved toto.. presne takúto istú recenziu som našla.. zato som sa obávala ísť cez nich ale bohužiaľ ten hotel nemal nikto iný.. respektíve mal, ale o 300e na osobu drahšie, ako táto CK… neviem ako je to možné ale behom týždňa zmenili cenu a vychádza to teraz cca rovnako takže nepôjdeme cez happy travel.. a prosím ak sa môžem spýtať, koľko ste platili letecky pri tie pyramídy?.. lebo táto druha CK nám poslala orientačné ceny a je tam cena cca 280e. A v akom stave bolo to lietadlo? Predpokladám, ze to bol vnútroštátny let a nie klasické lietadlo ako zabezpečuje CK? Či? .. neviem si pomôcť ale mám obavy keďze sa jedna o takú krajinu.. ďakujem 😊

abbey1
28. okt 2024

@egypt2025 Nás vyšli letenky z Hurghady do Káhiry spiatočná 100eur. Lietadlo bolo úplne normálne.

adelkapeer
29. okt 2024

@egypt2025 voči krajine nemajte predsudky.Do Egypta lietame 3x ročne.Do Káhiry sme leteli vnútroštátnou linkou Egyptair.Lietadlo čisté aj viac miesta na sedenie a let trval 50min.My osobne aj do Egypta najradšej lietame egyptskými spoločnosťami.Majú skvelé vzlietnutie a aj pristávanie.Cena bola 180€ v tom bol let, raňajky, plavba po Níle, staré muzeum, pyramídy, obed a preprava po Káhire.Boli sme na Vianoce