Ahojte chystame sa v lete na ciernu horu k moru. Chcem sa opytat ako je to s parkovanim v uliciach? Niekto mi hovori ze su iba platene parkoviska, niekto ze mozem parkovat kdekolvek zadarmo... Tiez ako je to s fajcenim na verejnosti? Je pravda ze sa fajci doslova vsade v obchodoch restauraciach v mhd...???? Dakujem
@martinmmartin ubytko ma vlastne parkovanie iba rozmyslam ked ideme niekam na vylet.. Sme v ulicnj napr aj na plaz to mame dost daleko ja som v pohode ale tahat 2male deti 3r peso nic moc. 🤷♀️
Na terasách aj na plážach sa fajči o 106, v obchodoch nie...
boli sme minuly rok a tento rok planujeme tiež Ulcinj, na uliciach pri obchodoch je to zadarmo ale preplnené, na malej plaži je parkovisko preplnene stale a je platené, na velikej plaži tam kde sme boli konkrétne my tam bolo parkovisko zadarmo ale tiež dosť plné, priprav sa na nekončiace kolóny a vyrážať aspoň s hodinovou rezervou.. je tam nádherne ale infaštruktúra nie je vhodná na také množstvo turistov proste.
@erosmal super mozem sa opytat kde ste boli na velkej plazi? Je teda dlha dost a tiez ako je to s lehatkami (platia sa? Ak tak kolko?), pripadne cistotou plaze? Citala som totiz vselico a teraz neviem ako to mam brat niekde ze pkaze a more su nadherne inde ze je to cisty bordel 🤷♀️ dakujem
@erosmal isli ste autom z sk? Aka je najlepsia trasa? Vdaka moc
ano išli sme autom, my sme išli madarsko-chorvatsko-bosna-čierna hora, na odporúčanie jedného kamaráta. ked vchádzaš do čiernej hory z bosny je tam nadherný kaňon a prechádzaš asi cez 60 tunelov v skale.. fakt zážitok, ale aj cesta je tam taká horšia.. od vlaňajšej jesene ale už chorvatsko otvorilo most priamo do ČH tak už sa dá ísť pekne cez cele HR po dialnici, alebo srbsko-madarsko tamadial sa vraciame lebo ešte chodíme do kamarátov v srb. (ak ide iba o cestu myslím že najrýchlejšie je to mad-srb ale nie cez horgoš lebo tam strávite celú mladosť.. odporúčam prechod Ďala, prípadne HR tam je dialnica ale zas v lete tam je každý tak neviem či by vás toto nezdržalo)
Velika plaža - boli sme na mojito beach, v tej dobe kedy sme boli my na dovolenke (polovica júla) bolo dosť veterno, čiže more nebolo priezračné ale víril sa piesok.. nemôžem povedať že tam bola špina, nebola, predavajú tam priamo pri vode varenú kukuricu čiže stane sa že vo vode plávajú tie listy.. ale na každom kroku sú koše a často ich vymienajú. chodia aj takí ako keby správcovia a zbierajú odpadky a tak.. lehátka popravde ani netuším lebo my sme ich nevyužívali.. ale samozrejme sa platí a vidí sa mi že nejak za 10e na den 2 lehatka so slnečníkom..
kde budete ubytovany? Parkovanie nebolo zadarmo nikde ale ked mas parkovanie v ubytku tak parkujes tam. Kotorsky zaliv je v tomto najhorsi lebo tam sa im medzi tie hory a more cesta ledva zmesti.
Budva bola masovka jak bibione a tiez iba platene parkoviska.
Klientela je hlavne ruska a ta fajci jak o zivot ale problem to nebol lebo si furt v restikach vonku