Ahojte chcem sa spytat, ci sa chystate na dovolenku aj za tychto podmienok? My máme zaplatenú dovolenku Cyprus. 24 júla by sme mali ísť.
Pozri, polovica ti napise neist, polovica ist. Rozhodnut sa musis sama, je to vas zivot, vasa volba.
chystame sa
Nevahaj a chod ... nieje dovod nieco riesit...oddychnite si ...
🌝🌞⛱🛫🛬🌊⭐⭐👍
Ano,chystame sa🏖
Ahoj, dnes som zacala balit a v stredu vyrazame 😉
@deni877 jasne choďte ....je síce možné že sa vám tam dovolenka predĺži, pretože viaceré krajiny budú po príchode dovolenkárov testovať (no prinajhoršom ostanete pár dní v hoteli v karanténe😉 + vybavte si aspom o 5dní viac dovolenky, keďže dovtedy môže byť daná krajina zaradená do rizikovej oblasti....netreba myslieť na bezpečnosť danej krajiny dnes, pretože tam dovolenkujú aj ľudia z rizikových krajín a teda o týždeň dva tam môže byť situácia uplne uplne iná😉hlavne ak ide o plné hotely a vysokú koncentráciu ľudí či už na pláži alebo kdekoľvek(ako v každej dovolenkovej destinácii)
my sme si tiez chceli este zarezervovat aspon na poslednú chvilu dovolenku v chorvatsku ale kedze sa ta situacia zase uplne meni, aj u nas aj v okolitych statoch sme sa rozhodli, ze nepojdeme. bojim sa, ze by zase zavreli hranice a museli by sme tam zostat dlhsie
@nelca84 preto neplanujeme vopred...kazdy rok chodime vlastne "zo dna na den" na dovolenku.....mame v plane v auguste, ale kedy....to netusime....a mozno manzel poobede pride, ze nadranom odchadzame.....obaja pracujeme z domu, ja som zamestnana u manzela, on ma svoju firmu, zamestancov inych nemame...takze pre nas je to povacsine len zmena pracoviska na tyzden 😀 ale samozrejme, na dovolenke pracujeme len vecer 😉 a hotelom sa vyhybame, vzdy najdeme samostatny dom a nikto okrem nas tam nie je....
My ideme 26.7. Na dva tyzdne do Chorvatska. Budeme v malej dedinke v apartmane. Obaja pracujeme z domu, tak pripadna karantena po navrate nie je problem
My sa nechystáme, ale moja sestra sa dnes vracia.. boli na ostrove Pag a veľmi spokojní, takmer nikto tam nebol, ceny normálne.. sestra dodržiava všetky hygienické návyky, vyhýba sa davom, išli autom.. ako som už písala v inej diskusii, nakaziť sa človek môže aj tu ak si nedá pozor (a ze každý deň vidím viac a viac ľudí čo kašľu na Ruska v uzavretých priestoroch, každý sa už na každého tlači a žiadne odstupy nic) pokiaľ nejdete do žiadneho ohniska a nebudete využívať nejaké atrakcie, zdržovať sa v davoch, tak to nie je vyššie riziko ako ísť sem do obchodu..
My máme zaplatený Cyprus od februára. Zatiaľ sme rozhodnutí ísť (9 rokov sme dovolenkovali len na SR). Uvidíme, aká bude situácia.
@mogaa vcera sme boli v aquaparku, masa ludi vsetkych okolitych narodnosti, spravila som to pre deti, doma mame bazen, ale decka chceli tobogany. Stovky cudzich ludi..
keby moj muz mal rad Chrovatsko, nevaham a idem, autom, ubytovanie na sukromi, zial po poslednej dovolenke, ked zazil arogantnych chorvatov povedal nikdy viac. ideme do Grecka, byvat budeme u kamaratky. po navrate ostaneme s detmi 2 tyzdne v karantene, muz sa da testovat a bude chodit do prace.
My sme boli chorvátsku žiadne ruská žiadne rozostupi nič iba čašníci mali
jasne, ideme, plánujeme grécko uprostred leta a francúzsko na konci augusta 🙂 BODAJ BY sa ostatní ľudia báli a trčali doma, to by bola pre nás skvelá dovolenka...
ideme do chorvatska, chodime kazdy rok a nikdy som nemala pocit, zeby tam ludia lezali hlava na hlave alebo sa v meste prebijali medzi sebou pocas prechadzky... treba byt obozretny vsade, dodrziavat hygienu a je to. nejdem sa tam s nikym bratrickovat, kontakt s ludmi budem mat asi este mensi ako tu na slovensku. to iste si myslim o dovo v grecku
My sme sa nakoniec rozhodli na poslednú chvíľu neist.Chceli sme ísť do Chorvátska,no nakoľko im to tam dosť rýchlo rastie,bojíme sa,že zo dňa na deň zatvoria hranice a nedostaneme sa domov.Rok bez mora vydržíme,dnes som zajednala ubytovanie na Slovensku
@zuzanka.zuzu dnes práve v telke hovorili, že Korfu až teraz otvorilo 50% hotelov, hostí je tam teraz malo. Povedali, že 40% ich klientely sú Angličania.. tak že sa na nich tešia ( Gréci na tých ostrovoch ziju z turizmu... tak nič iné im neostáva len podstúpiť riziko ). Angličanom sa Grécko otvára od 15.7.
@deni877 my sme mali ísť do Chorvátska 18.7. - zrušila som to, nie že by sme sa báli, ale čo by to bolo za dovolenku s obmedzeniami, našťastie mi vrátili celú zálohu, tak ju minieme na Slovensku 🙂