Chorvátsko - Zaton holiday resort

ajka10000
22. jún 2023

Bol tam niekto , boli ste spokoJní? Sestra ide s deťmi v auguste.

zuzkaa1991
22. jún 2023

@ajka10000 my sme mali ubytko cca 1km dalej .....isli sme tam ze na cely den...boli sme zaciatkom jula .....isli sme len na ponorku s malou ked sme sa vrátili okolo 11 hod plna plaz hlava na hlave a.to bola corona.....takze sme odisli ceny velmi drahe bolo to 2r dozadu tam pizza 15eur 4ks salamy privlaka 1km dalej fajna pizza kysnuta bohata 7eur ;) ako pre deti raj pre vacsie je to take."male"miestecko v tom rezorte je uplne vsetko obchodíky kolotoce bazeny atd

veronikaszabova
22. jún 2023

@ajka10000 boli sme minuly rok a o 2.5 tyzdna ideme zasa.
Za nas TOP. Zabavia sa vacsie aj mensie deti.

lenkahorny
22. jún 2023

Ahoj, my sme boli 2x, tento rok ideme zas. Pre deti je to super, zabavia sa. Akvapark je akurát veľký s tobogánmi a bazénmi, ale žiadne šialenosti. Skúsili sme 4* apartmán, ten bol mega. S terasou, klímou, autá ostávajú zaparkované na parkovisku, nemusela som sa báť, že mi zrazí auto deti. Na domčekoch sú mapky, decká sa nestratia. Minulý rok sme mali také stanové domčeky v rámci kempu. Vychytali sme miesto ktoré bolo hlučné a na slnku, celý deň pieklo. Kamoška bola o kúsok ďalej pod borovicami, v tichu a chládku. Veľa ihrísk, decká lietali na kolobežkách, pešo, chodili veľa samé, obchod bol blízko. Teraz ideme skúsiť 3* apartmán, decká sa tešia. Večer sú diskotéky pre nich, akcie, cvičenia, lukostreľba, minigolf. Pláže sú pieskové, tie pod kempom sú plnšie ale smerom do mestečka sú prázdnejšie. Nemala som pocit, že by to bolo preplnené. Stravu sme riešili obedom vonku, večere sme varili. Polpenzia je vraj super, je tam veľký výber. Za mňa s deckami do 11-12 rokov je to super. Dajú sa požičať SUP, vodné skútre, aktivít od výmyslu sveta. Teraz pozerám že akú recenziu som dala :D

veronikaszabova
22. jún 2023

@lenkahorny tiez nemam pocit, zeby to tam bolo preplnene. Praveze super. Aj naobed si najdes v pohode lehatka 🙂

ajka10000
autor
22. jún 2023

´Ďakujjem Vám za odpovede. Sestra má deti vo veku 4 a 10 rokov. tak super že sa zabavia.

simsalabim
22. jún 2023

Zalezi od toho, co hladate. Voda je plytka, na brehu zabava pre deti. Ludi vela. My sme tam boli raz s detmi ( najmladsia mala 3 roky) a pre nas to bolo utrpenie. My vyhladavame tiche zakutia, kde je malo ludi, idealne s minimom restauracii, atrakcii a a pod.