Ahojte kde by ste mi odporucili ist k moru v polovici septembra tak aby tam bolo este stale prijemne teplo. Bojims a ze bude vhlsdno ˇˇˇ nieco aj s dietatom kde by sa dalo ist na vylet 🙂
V septembri už len veľmi na juh. Dubrovník a okolie.
@hsjdudhdbd chodime uz roky na Istriu, pocas prvej polky septembra prave kvoli znesitelnemu pocasiu neznasame hic 30+, voda vyborna, teplo (26-29st). Ale tak ani v inych castiach juznejsie este sezona nekoncí , len pre nas je to daleko 🙂 a aky vylet mas na mysli? Lodne vylety funguju...
My sme boli prve septembrove tyzdne na ostrove Rab,konkretne Lopar..bolo horuco,voda prijemna,bonus bol,ze nebola preplnena plaz (ked som videla fotky z leta 😵💫 jak hlava na hlave)..pocasie nemusi vyjst ani v juli,to neovplyvnis..ja by som sla kludne zas tak 😊
boli sme 15. septembra na tyzden v Selciach...horucavy, more teple. A bola som Baske Vode v juni - v noci ochladenie a na Biokove sneh 🙂 Chorvatsko je o nahode ako uz vyssie napisali
@pribinak ano pozerala som ten dibrovnik
@hsjdudhdbd kludne grecko, turecko, spanielsko… chorvatsko v septembri je podla mna uz risk, lebo moze byt krasne ale je aj moznost, ze uz pocasie bude zle 🤷🏼♀️ takze naozaj je to v chorvatsku nahoda.
@hsjdudhdbd zalezi od pocasia. pred dvoma rokmi som bol na braci a more bolo super, ale nemyslim si ze pre deti. inak bolo horuco. domaci vtedy vraveli, ze nepamataju taku zimu.
@hsjdudhdbd buď počasie vyjde, alebo nie.Ked už, tak čo najnižšie.Ja som sa rozprávala s domácimi na Krku, že do 20.9.býva stabilné počasie.My sme boli aj do 10.9.na Krku a, keď pršalo, tak len v noci