Maminky, boli ste minulý rok počas pandémie v Chorvátsku? Rozmýšľame (ak bude normalnejsia situácia), ze by sme v lete vybehli. Máte nejaké typy na lokalitu/ubytovanie, ktoré je mimo centra? Hľadáme dom/apartman/mini hotel, kde by sa dalo bezpecne fungovať. Ďakujem
@vladik66 povodne sme mali zaplatené Lignano tesne predtým ako tam vypukol Covid , tak sme to v apríli zrušili, rezervovali sme Liptov, keď otvorili hranice, zrušili ale Liptov, bookli sme ostrov Dugi v HR - je to taký nie turistami preplnený ostrov a sú tam nádherne pláže!
Karibik!
Deň pred odchodom sme to zrušili a šli do Lignana 😂 my sme skôr na Taliansko....
Ale inak sme celkom normálna rodina 😂🙈
@vladik66 my v Sabbiadoro ubytko Vila lucheese.
To sme boli ja, manžel, dcérka a moja mamina.
Teraz v juli ideme partia 3 rodiny s deťmi a ideme tiež Sabbiadoro - apartmány Verde - priamo na plazi a od 1.9. Sa chystáme do Caorle...tam Som bola len raz ako tehotná v roku 2016.
Vy ste mali aké ubytko ?
Ake byva na severe Talianska pocasie? Je to stabilnejsie ako v Chorvatsku?
@lucyl13 naposledy sme boli tu, https://www.lignanosabbiadoro.com/appartamenti/... 5 dospelých a dcérka 4m bolo to super, všetko blizucko, pekne čisto, naši chodievajú do la zaterra, jednoduchšie ale v pohode a ešte sme boli Rialto, bývanie v pohode, ale je to v tej hlavnej ulici a blízko je bar, tak do noci hladná hudba. My sme boli našťastie otoceni opačne, tak sa dalo
@sandri povedala by som, že áno.. v chorvátsku hocikedy z poza kopca búrka, tu aj keď prší, tak buď nad pevninou vzadu, alebo ďaleko na mori, prípadne to dosť dobre vidno, že niečo ide, tak sa dá v klude zbaliť a ísť domov, že nezmokneme 🙂 ale celé leto by som povedala, že stabilne.. 🙂
@vladik66 úplne super bolo minulý rok, rezorty poloprázne, pláž tiež. My sme boli v Solaris camping Beach Resort mali sme prenajatu chatku, ale vedľa sú aj veľmi pekné hotely a aquapark.