Ahojte...aké máte skúsenosti s dovolenkou k moru cca 10 hod. cesty so 7 mesačným dieťaťom? Chodievame každý rok ale tento rok kvôli dcérke neviem.🤔
My sme minuly rok isli s 3-mesacnym. Bolo to v pohode, aj ked sme isli cez den, celu cestu prespal. Tento rok, ked uz ma vyse roka, nepojdeme. To sa uz bojim, ze by v aute nevydrzal, lebo my v noci nechodime.
Ak ti maly v aute neplace a ak uz mate vyskusanu dlhsiu cestu, pripadne ak vam neprekaza soferovat v noci, tak by som sa nebala.
Lietadlom super, autom by som sa netrepala 🤷🏼♀️ je to ovela unavnejsia cesta pre sofera a aj pre dieta, kt tych 10h bude zapasane vo vajici (aj ked nie v kuse). Lietadlo je rychlejsie a ma tam dieta ovela vacsiu volnost.
Boli sme s 8mes na Istrii a v pohode, ak chces mat lepsi pocit, mozete si cestu rozdelit a prespat v polke
My sme boli minulý rok s dcérou 11 mesiacov a autobusom a v pohode cestu prespala a keď sme prišli na miesto bola vyspata viac ako my
My sme boli s 6 mesacnym a v pohode, isli sme v noci, takze vacsinu cesty spal, robili sme prestavky na papanie, ku konci uz bol nervoznejsi z toho dlheho sedenia vo vajci, ale cestu domov prespal celu.