Ahojte prosím vás oplatí sa ísť s ročným dieťaťom do chorvátska do šibenika v polovici septembra? Bohužiaľ manžel skôr nemôže mať dovču tak cez leto sme ísť nemohli. Malého by som chcela nech sa trošku vycchvata v mori 😁 ďakujem
Ahoj my sa tiez chystame s ročnou do sibenika 😄 este sme takto v septmebri neboli, ale skúsime. Veď v septembri je teplo aj u nás a more bude po lete vyhriaté. Aspoň dúfam
A taktiež sledujem aj skupiny na fb, kde sa vyjadrujú aj Chorváti a bežne píšu, že sa kúpu aj do polovice novembra 🙂)
Zdravim sme tu teraz v oktobri s malim dietatom. More ma 23 stupnov niekedy tak ma aj cez leto podla toho ake pocasie je posledny tyzden.... septembra by som sa vobec nebal, oktober je este lepsi lebo vsetci miznu z pobrezia 🙂 a viete co je este lepsie ? Dovolenka v chorvatsku na jachte, to mate uplne sukromie, kazdy den ste v inej zatoke, tisice turistov na plazy vam nehrozi a je to vhodne pre deti v kazdom veku 🙂 skuste pozriet https://kapitan.sk
Boli sme daavno - 20? Tlrokov dozadu - na prelome augusta a septembra. Teplo bolo, len velmi skoro tma a vecery uz chladne. A mne osobne v Sibeniku prekaza studene more. V tom termine by som vybrala Grecko, Turecko…