Chorvátsko s dieťaťom cez deň cez noc

edajna6
23. júl 2024

Ahojte chceli by sme ísť na predĺžený víkend do Chorvátska koncom augusta alebo začiatkom septembra.
Vybrali sme si Crikvenicu nakoľko s autom je to nám,,najbližšie,, podľa km je to necelých hodín cesty.
Máme rezervovaný hotel ale len od 14:00hod môžeme prevziať izbu. Aj keď som písala zamietli skorší príchod.
A kvôli malému sme chceli vyraziť cca tak okolo polnoci aby prespal cestu.
Otázka ak dôjdeme skôr oveľa skôr napr. Ráno okolo 8-9, čo budeme robiť a kam pôjdeme?!
Alebo radšej vyraziť ešte neskôr okolo 3hod ráno?
Keď sme pred xy rokmi bez detí boli tak sme mali apartmán a tam sme nemuseli riešiť príchod kedy.....
Ďakujem za rady

letfenixa
23. júl 2024

@edajna6 zaparkujete pri ubytovaní, zoberiete veci na pláž a pôjdete tam.

ina2405
23. júl 2024

@edajna6 pôjdete na pláž, na ihrisko, do reštaurácie na koláčik a obed. Príp.popozerať ešte okolie s autom.

ivanakal
23. júl 2024

my vzdy prideme do chorvatska okolo 7 rano, ubytko mame po 13.00.. vzdy ideme na plaz, tam sa vykotime a oddychujeme.

simsalabim
23. júl 2024

@edajna6 aj vacsina apartmanov ta ubytuje az poobede, skor iba vtedy, ak uz maju upratane... ako pisu, treba ist k vode hadzat kamienky, potom do kaviarne na kavu, na ihrisko, k vode zaplavat si, na obed do restiky a uz bude cas, kedy vas ubytuju.

jaond19
23. júl 2024

@edajna6 nam napr. nevyhovuje s 3 detmi sa na pol dna po hodinach cesty rozbalit hned dakde pri vode, ale najprv sa ubytovat, v klude vybalit. Preto vyrazame rano a po 7 hodinach prideme akurat na check-in.

edajna6
autor
23. júl 2024

ĎAKUJEM KAŽDÉMU ZA ODPOVEĎ A RADY

ivanakal
23. júl 2024

@jaond19 tak my sa nevybalujeme. Vzdy mam zbalenu jednu tasku zvlast s tym najnutnejsim co budeme potrebovat rano na plazi. Tu vyberieme z auta a vybavena vec.. ked chceme jest, mame peniaze

jaond19
23. júl 2024

@ivanakal super, nam uz ale ani cestovanie v noci nevyhovuje, rano my dospelí rozbití ale deti čulé... nikdy viac. Radsej riadny spánok v noci. To mi vekom príde hodnotnejsie, nez par hodin pri mori navyse, ako kedysi....Tych 9 dní co tam byvame si uzijeme dostatocne :D

bolarazjedna
23. júl 2024

My sme sa teraz vrátili z Crikvenice, sú tam veľké detské ihriská priamo na pláži, tiež odporúčam zaparkovať, zobrať plazovu deku, plavky a môžete byť na pláži celý deň. Neviem aké staré sú tvoje deti, mne 4mesacny prespal skoro celu cestu (vyrazili sme pred 3:00 a prišli sme o 13tej - zápchy + 2 dlhšie prestávky, inak by trvala cesta 7hod), starší 2 ročný spal asi do 7mej a potom sledoval cestu, fascinovali ho tuneli. Takže kľudne vyrazte v noci aj o 3tej (u nás šoféruje iba manžel, tak chcel aspoň 4hodinky si pospať pred cestou, preto sme nešli skôr).

snowflakenel
23. júl 2024

My.mame ubytko zajednane od rana. Prichadzame do chorvatska okolo 15-16.00. Cestujeme od skoreho rana
Odkedy mame deti, necestujeme na noc.
Ked pridete chodte pozriet okolie, plaz, kavu.....cas ubehne.

lulu0123
23. júl 2024

My zvykneme vyrazit o 3-4 rano.Za mna idealne, hlavne sofer si aj pospi a nehrozi nejaky mikrospanok.Deti spia dalej v aute aj do 7-8.Zastavime na ranajky. Ideme dalej a potom sa zastavime na nejakom zaujimavom mieste, meste po ceste, pozrieme sa tam, dame prechadzku, obed, zmrzku a vyrazime sa uz rovno ubytovat.Dalsia varianta je zastavit sa niekde na plazi, ci uz cielovej alebo aj nejakej inej po ceste.

luccija
23. júl 2024

@edajna6 chodíme na Krk to je blízko a odchádzame o 4-5 hod, aby sa muz vyspal predtým.Ked prídete skôr najete sa, prejdete, pôjdete k moru jednu tašku si priprav s vecami

katika82
23. júl 2024

@edajna6 Záleží odkiaľ budete vyrážať, ale treba si naplánovať tak aby ste na Lučku boli do tej 4-5 ráno. My sme zvykli vyrážať z Oravy okolo desiatej večer na Lučku sme boli okolo šiestej a už sa tvorili kolóny. Posledné 4 roky chodíme tak,že Lučko prechádzame okolo 2 v noci a radsej niekde za Lučkom pospime v aute do tej šiestej, ale tento rok napríklad manžel došiel až na miesto boli sme Pakoštane 40km pod Zadarom . Z domu sme vyrážali o siedmej. O pol noci sme boli Maďarsko-chorvatska hranica , Lučko okolo druhej, a o pol piatej sme dorazili na miesto, pospali sme v aute,ráno sme si dali v kaviarni raňajky a kávičku a išli sme sa kúpať,o 12tej sme sa ubytovali . Povedali sme si že radšej budeme na booking čakať na mieste a kúpať sa ako štát niekde v kolóne. Naspäť zasa vyrážame ráno okolo štvrtej aby sme do šieste boli na Lučku, ale druhá varianta po opustení apartmánu sme zostali na pláži do tej druhej tretej, rýchla sprcha na pláži a vyrazili sme na cestu,tým pádom sme boli na Lučku okolo piatej poobede čo už no tiež relatívne ok. Lučko je najhoršie piatky,soboty nedele od tej 8-13 v oboch smeroch.

bolarazjedna
23. júl 2024

@katika82 my naspäť považujeme za najlepšiu cestu večer, vyraziť okolo 5-6tej z Crikvenice, tým pádom si užijeme ešte v deň odchodu more, potom deti tie 2hodinky vydržia v aute bdelí a okolo 8-9tej zaspia a už sa môže cestovať v kľude.

lauricka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lauricka
23. júl 2024

Strávte deň na pláži

katika82
24. júl 2024

@bolarazjedna no to je už tiež v pohode, najhoršie je, keď všetci vyrazia o 9-10 ráno keď opustia apartmány a všetko sa to zhlukne do 3 hodín na Lučku. Preto je lepšie buď zavčas ráno alebo potom naozaj zostať ešte cez deň na pláži a vyraziť poobede. My sme takto tiež chodili, ale boli sme potom z toho celodenného tepla a kúpania taký ospalí, tak teraz radšej vyrážame skoro ráno.

veronika150999
24. júl 2024

@edajna6 na jedlo a na plaz

monulik52
24. júl 2024

@edajna6 ahoj my sme tento vikend cestovali tiez do crikvenice isli sme na noc aby deti prespali sli sme od nas o 10 vecer a do crikvenice sme prisli o pol 8 rano robili sme si prestavky . Rano ked sme prisli sme sli na plaz trochu sme sa pokupali, dali sme si obed a potom sme sa trochu presli a bolo 14 hodin a isli sme sa ubytovat.