Chorvátsko s 2,5 ročným dieťaťom

alvaluka
6. apr 2022

Dobry den,

vedeli by ste mi poradit miesta v Chorvatsku, ktore su vhodne aj pre male deti do 3r, kde ste boli spokojne a pacilo sa vam?

Na nete som nasla, ze celkom odporucaju Medulin, ktory nie je az tak daleko, ale Chorvatsko takmer nepoznam tak by som ocenila radu.

Dakujem.

54tinka54
6. apr 2022

@alvaluka neboli sme, ale počula som že Nin alebo Privlaka sú vhodné pre take menšie deti.. sú tam pieskové pláže.. chystáme sa tam pozrieť budúce leto keď bude mať malý 2 roky 🙂

alvaluka
autor
6. apr 2022

@54tinka54 ak by sme sli poreferujem :D chceli by sme si toto leto oddychnut trosku, ale tiez zalezi od situacie. Zaroven aj zvazujeme cestu, ci to nebude pridlha trasa, hoci cast rodiny je pri Michalovciach a my sme pri Dunajskej 😂

janinque
6. apr 2022

pre male deti velmi odporucam Rab - stabilne pocasie, teplucka plytka voda, pieskove plaze. Boli sme 2x v Lopari a bola to skvela dovolenka. Sli sme zo Ziliny, takze cesta mozno az okolo 11 hodin aj s prestavkami, ale uplne v pohode sme to vsetci zvladli.

54tinka54
6. apr 2022

@alvaluka tak vy by ste sa do Ninu dostali v pohodke do 8 hodín 🙂 ak pôjdete, daj vedieť ako bolo 😊
Naši známi tam chodia a pochvaľujú si… v podstate hneď tam pri Nine je aj ostrov Vir, blízko je aj Zadar tak si myslím že to je dobrá lokalita

mathias232
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikpa
6. apr 2022

@alvaluka Medulin je za mňa ako Senecké jazera, keď to porovnám so zvyškom Chorvátska tak to bolo pre mňa veľké sklamanie. Roky chodíme na juh, smer Makarska, napr. Brela, Tučepi, Omiš...

veronikahuli
6. apr 2022

Medulin je dosť drahý, my sme boli v Nine, tam bolo super vodička krasna čistucka, dlllho dlho voda po členky, a najviac sa nám páčili Selce, tie ale neodporúčam v sezóne

jaja20
6. apr 2022

Lopar je naozaj super a ešte pozri Selce,tie vy vám mohli tiež vyhovovať.

akvi
6. apr 2022

@alvaluka v Nine sme boli 2x, kym bol syn malý. Za mňa pre deti je to top. Úplne plytká voda, vôbec sme nejak extra nemuseli dávať pozor, lebo plytcina sa tiahne ozaj ďaleko a piesok je fakt piesok, na rozdiel od niektorých destinácií, ktoré deklarujú piesok, napríklad Privlaka, ale reálne je to taký strkopiesok, tam sa mne absolútne nepáčilo. Aj mestečko Nin je príjemné a do Zadaru na skok. Pre dospelých to môže byť trochu otrava, lebo ak si chcú zaplávať, tak musia ísť dosť ďaleko alebo na inú pláž.

gabsisi
6. apr 2022

@nikpa Tučepi je fakt super

mamicka2005
22. apr 2022

@alvaluka my sme boli so starším synom 1x v chorvátsku keď mal tiež 2,5 roka. Do mora sa bál ísť 😃 čiže sa ani neokúpal. Hral sa len s kamienkami na pláži. Boli sme v hoteli s allinclusive, nie je nič lepšie pri deťoch. Boli sme v meste Rabac