Chorvátsko - recepcia

16. júl 2022

Ahojte. Funguje to aj v Chorvátsku tak, že ak dáte do pasu recepčnému peniaze tak Vám dá lepšiu izbu? Rezerváciu sme si robili cez ich stránku, mám strach, že nedostaneme izbu, ktorú sme si vybrali. Máme mať s balkónom s priamym výhľadom na more. Ale tak recepcia vie ovplyvniť to aby bola tá izba na dobrom poschodí.

ms_green
16. júl 2022

Nikdy sme nič takéto nerobili. Väčšinou objednávame cez booking.com kde je príplatok napr. za izbu s výhľadom na more. Raz keď si za to zaplatím, mám istotu, že to budem mať. A ak nie, chcem peniaze späť. Nebudem si platiť za niečo čo nemám.
Ale nikdy sa nám to nestalo, že by sme zaplatili za izbu s balkónom napríklad a nemali by sme.

luliu
16. júl 2022

Väčšinou je vopred naplánované, kto bude na akej izbe

diaalex
16. júl 2022

Nadarmo tam dáš peniaze, budeš mať izbu čo si si rezervovala

melanta
16. júl 2022

Celé roky chodíme bez CK, niekoľkokrát ročne k moru, ešte nikdy sa mi nestalo, že by sme nedostali izbu, ktorú sme si zaplatili. A v živote som nedala do dokladov ani cent.

autor
16. júl 2022

@ms_green
@luliu
@melanta
@diaalex nám sa práve už viackrát stalo, že som si rezervovala izbu cez booking a nakoniec nám chceli dať inú izbu, vždy som sa musela doprosovať izby, ktorú som mala rezervovanú. Preto sa obávam aby sa nám nestalo, že mi povedia, že nemajú inú izbu.

simsalabim
16. júl 2022

@luliu presne tak, oni to planuju dopredu. My dme raz mali problem na izbe a jedze bolo plne obsadene, nechceli nam izbu vymenit ani po odchode hosti z inej - inak rovnakej - izby. Proste sa recepcnym nechcelo prerabat planovanie. Pomohlo az ked som ziadala hovorit s riaditelom - az ten im povedal, nech to preplanuju a nas prestahuju.

melanta
16. júl 2022

Ja ubytovanie vyhľadávam cez booking, ale objednávam potom priamo cez hotel. Ročné bukujeme hotel v zahraničí viac ako 5 krát a fakt sa mi to za roky nikdy nestalo.