Ide niekto do Chorvátska Privlaka od 18.7.-25.7.2015.
Nuž ak nájdete a pôjdete v tom termíne dajte vedieť.
aj my len hladame- tento termin by nam vyhovoval, len nemame ubytko 🙂 idete cez CK ?
Ideme cez Adrialin,ale je to apartmam.zrejme od súkromníka,bez stravy.
my ideme v tomto termine do Ninu, co je hned vedla 🙂
@seximamina Viem,poznám.No možno sa tam aj stretneme,nakolko budeme chodiť kade tade a máme namierené pozrieť a vyskúšať aj pláže v Nin.
v Nine sme boli,krásne tam je 🙂 a hlavne piesok...
My tam ideme uz 4. rok po sebe, piesok, tepla plytka voda a nieje to az tak rusne ako ine strediska. Nakolko mam male dieta, idealne. 😉
My sme tam boli 2 krát po sebe na blink ubytovania je tam kopec pláž 2strán pre malé deti super . 😉 🙂
Ešte som v tejto časti nebola,uvidím ako sa nám bude páčiť.
Privlaka je vedľajšia dedinka pri ostrove Vir.
Viem Vám ponuknúť ubytovanie na tomto ostrove, ktorý je spojený s pevninou mostom, pláže s pozvoľným vstupom do mora s pieskovým dnom, ďaleko malá voda. Idealne miesto pre rodiny s deťmi.Info: 0905617834 🙂
@vianoce2015
poprosila by som bližšie informácie o vašom ubytovaní do IP...vďaka
Chorvátsko Privlaka,odchádza tam teraz niekto v piatok alebo sobotu?
my odchadzme v piatok vecer do Ninu 😉
Ta už pomaly aj balíte,čo?Ktovie aké budé počasie?Ako som pozerala idete asi tiež z BA.Kedy vyrážate a kolko trvá cesta?
Pocasie ma byt pekne ako som pozerala. Balit este nebalime, staci v piatok 🙂 Vyrazame okolo 22h z BA, kvoli malemu aby spinkal pocas cesty, cesta trva tak do 7 hodin, ale robime prestavky. Rano sme tam 😎
@seximamina Hmm.no my asi vyrazime až nadranom.žeby sme sa trochu ešte vyspali,sobota by asi bola potom velmi ťažká.
My by sme chceli ist zajtra na dovoelnku, akurat nevieme najst nic za cenu do 450 e pre 4 osoby - apartman. Privlaka, Nin,... ak mate daku dobru ponuku, hodte sem link 🙂
Dikes a stastnu cestu.
baby co idete do privlaky vo vode su parazity my sme jeden schytali,su to take cca cm cervicky biele,idu aj na oskrete miesta na tele kamoske sa prisal na brusko
nakoniec sme dali tucepi. super bolo.
@seximamina ahoj, boli ste v Nine? ako je to tam s ubytovaním, všetko plné alebo bolo aj niečo voľné? budem vďačná za každú informáciu
Ahoj, boli sme, no my sme mali apartman rezervovany pol roka dopredu. Dobre apartmany sa totiz minaju rychlo. Ja som bez rezervacie nikdy nesla, nemam skusenost.
@melany_s hoj, boli sme, no my sme mali apartman rezervovany pol roka dopredu. Dobre apartmany sa totiz minaju rychlo. Ja som bez rezervacie nikdy nesla, nemam skusenost.
@seximamina ďakujem za odpoveď, tak som teda radšej ubytovanie rezervovala
mozno este hladame ubytko