Boli ste?Paci sa ten styl hotela, ale som sklamana z plaze aspon z fotiek, ktore som videla...su blizko hotela restauracie, obchodiky?Potesim sa akumokolvek infu.
My sme sa teraz vrátili z Novi Vinodolski ale boli sme ubytovaní na súkromí. Mestečko ako také sa nám páčilo. Mali sme to blízko na pláž, aj keď cez cestu, takže trochu nebezpečne. Ak je hotel lacný, tak môžte ísť aj na inú pláž. Slnečník s dvoma lehátkami stál od 80 do 100 Kún, podľa pláže.
@brankovamama praveze je to drahy pekny komplex, ale na webe je len jedna fotka z plaze a skareda s nechcem chodit inam.Mozes sa podelit kolko ste platili za ubytovanie na sukromi?
Boli sme tam asi pred deviatimi rokmi, ked sa to este volalo Novi Spa Hotels & Resort... vtedy to bolo este relativne nove a pekne... ale asi tri roky na to, ked sme sa vratili, sme boli sklamani, lebo resort bol znacne zanedbany...a ako pozeram fotky na ich stranke, jedina zmena je nazov 😂😂
@maximiliana je to tam brutal zanedbane, uplna hanba za tie peniaze.
Tak dokopy sme platili 1100€ a mali sme dvojposchodový apartmán. Dole bola naša izba s obrovskou manželskou posteľou a vedľa izby bola kúpeľňa s wc a práčkou. Po chodbe sa šlo do veľkej obývačky s kuchyňou a na terasu s výhľadom na more. Z rohu kuchyne sa šlo na poschodie a tam boli dve izby, jedna 3posteľová a druhá s manželskou posteľou a kúpeľňou s wc, práčkou a sušičkou. Boli sme dve rodiny a dole sme mali izbu my traja a hore bola 5členna rodina. Našu rodinu ubytko stálo 367€ na 5 nocí. Za našu asi 20ročnú éru dovoleniek bolo toto najlepšie ubytovanie. To, že sme bývali v slepej ulici na jej konci a boli sme posledný dom, bolo už len plus. Z každého okna sme videli na more
nahodou nejake aktualne recenzie? velmi obnedzena ponuka v chorvatsku, tento hotel nam vychadza najlepsie aj ked ratame s tym, ze asi to tam nebude terno 😫 len ab to nebola uplna katastrofa. Neboli ste niekto toto leto?
@kitta Tiež by som bola rada za aktuálne info. Naposledy sme tam boli pred Coronou. Bývali sme v tom apartmánovom domčeku. Izby sú zariadené tak, ako na foto, podľa toho, ktorý apartmán si vyberieš (zväčša 2 spálne, kúpelňa so sprchou, 2x WC, obyvačka spojená s kuchyňou, balkón. Hotelovú izbu som naživo nevidela. Tam sme chodili len na raňajky a večere. Super bolo, že v komplexe sú 4 vonkajšie bazény, 1 detský a ešte vnútorný, posilka, pekné prostredie. Pri bazénoch aj na pláži sú lehátka so slnečníkmi (za tie sa neplatí). Čo sa týka jedla, bolo vždy dobré a bolo naozaj z čoho vyberať. Z hotelového rezortu máš peknú promenádu až do mesta. Na konci promenády uvidíš Lidl (takže ak niečo potrebujete kúpiť, je to síce dlhšia prechádzka, ale pekná).
Mínusy: hotelová pláž má väčšie kamene, takže dostať sa do vody je dosť nepríjemné (mne aj dcére to vadilo, chlapom to až tak neprekážalo) a nie je nejak zvlášť upravovaná, ale more je krásne čisté a vstup je pozvoľný. Okolie hotela a niektoré cestičky sú tiež neupravené (predpokladám, že tam chceli ešte niečo stavať alebo dokončiť, ale neboli už peniaze), na niektorých miestach vidno, že je niečo obité, prasknuté atď., ale to som sa ja snažila si nevšímať.
Predpokladám, že sa tam toho veľa nezmenilo, či už k lepšiemu alebo k horšiemu. Nepozerala si nejaké aktuálne recenzie napr. na booking-u alebo v nejakej zahraničnej cestovke?
@sovica pozerala som recenzie a tie nove nic moc no. Ale tak zas uplna katastrofa to nebola. Aj apartmany v tej cene cez airbnb alebo cez booking su nie velmi lakave,tak ako to porovnam zo zastaralejsim hotelom s bazenom a ze to ma blizko plaz a ranajky tak mi lepsie vyjde tento hotel no. Ale tak zas do spiny by som nerada. Tak skusam ci niekto s detmi sa nedal zlakat toto leto 😀
@kitta My, keď sme boli pred Coronou (3x), tak špina tam rozhodne nebola (v jedno leto sme tam stretli aj Andyho Hryca s celou rodinou).
Upratovačky sme videli každý deň, aj keď na izbách neupratovali (neboli sme priamo na hotely, ale v apartmánovom domčeku). Ak sme potrebovali vymeniť uterák, doplniť WC papier, tak sme ich poprosili a nebol problém. Stačí sa ozvať. Nám aj vymenili periny, keď som ich poprosila, lebo na začiatku tam bola obrovská partnerská perina a my potrebujeme každý svoju🙈 Bez problémov.
Ale faktom je, že teraz to tam môže vyzerať trošku ináč.
Ak by ste tam náhodou išli, tak napíš recenziu, budem Ti vďačná🙂
@sovica tak my sme na ceste domov. Boli sme vo Wyndhame 6 noci a musi povedat, ze bolo uplne skvele 🤩 boli sme v apartmane dvojspalnovom. 4* to nema ale teda najlepsi risk s ubytovanim v mojom zivote 😂 apartman cisty, nasli sa nedostatky( kvapkajuca bateria, menej prijemny potah na sedacke, drobnosti) ale ciste postele, periny, kuchyna uplne ok aj riad, osusky nam menili plazove, uteraky, kazdy den upratali,teda kazdy den nieco,bazeny mega, plaz vyborna. Urcite pojdeme este raz.
@kitta Super, dík, že si napísala a že ste boli spokojní. Mali ste aj polpenziu, či ste si varili/chodili jesť do reštík mimo komplex? A išli ste priamo cez hotel, booking alebo nejakú cestovku? Ak Ti to nevadí, môžeš napísať aj cenu (prípadne do IP)? My sme 4, takže tiež berieme dvojspálňový apartmán.
Momentálne sa rozhodujeme, kam ísť, keďže počasie sa umúdrilo a manžel má od ďalšieho týždňa konečne dovolenku.
Neboli sme ubytovani, ale boli sme sa tam pozriet, a teda za tie peniaze urcite nie! Plaz bez lehatok a slnecnikov, v bazene studena morska voda, polorozpadnute, 20 rokov nedokoncene stavebne prvky, otras.