Zdravím cestovateľky☺️ Bol niekto ubytovaný v Adriatic blue apartments Lokva rogoznica? Chcela by som poprosiť o celkovú recenziu.
Ani nie tak ohľadom samotného ubytovania (recenzie má dobré). Skôr nás zaujíma celkovo tá lokalita,pláže.obchodíky.
Mám pocit, že tam asi absolútne nič nie je.
Teda okrem hotelovej reštaurácie, predpokladám, že aspoň na plážach sú nejaké plážové bary.
Vaše postrehy, dojmy. Čo sa vám páčilo, poprípade nepáčilo. Podľa popisu je to malá tichá lokalita ( dedinka) čo nám momentálne ani nevadí.Ale predsa len
Vyhovuje nám aj kvôli východiskovému bodu rôznych výletov.
@mimka11111 ďakujem pekne. Vlastne to som potrebovala počuť ☺️☺️
@cukroska ahoj. Aj my sme pár rokov za sebou chodili do lokvi rogoznice. Ale do apartmánu skalinada. Dole je bar a reštaurácia, kde sa dalo stravovať. K moru sme to mali, len prejsť cez cestu. Na plazi boli dva bary. Plaz s malo ľuďmi a kľudná. A je to všade blízko, či do omisu, alebo na makarsku. My sme si robili výlety, keď sme nechceli byť len na tej plazi.na koľko tam nieje ani promenáda a žiadne stánky ani zmrzlina. Nam táto lokalita vyhovovala. Všade to bolo blízko, keď sme chceli niečo vidieť a zažiť. V sezóne v baroch na plazí, bývali aj diskotéky. Mimo sezóny nie.
@cukroska ahoj, my sme tam boli.....ale veeeelmi dávno...vyhovovalo nám to prave preto, že tam nebolo veľa ľudí a viacmenej kľud....pre nás úžasná dovolenka, čo sa aj pláže týka 😉