Ahojte, leteli ste niekto z Kosic do Chorvatska v uplynulych rokoch? Citala som o tom, ze sa zaviedlo spojenie, ale nejak malo info je o tom. Leti sa len cez cestovku alebo sa daju kupit aj samostatne letenky? Vdaka za info 🙂
@surama HR lieta cez CK len z BA, satur. Z KE vlani urcite ziadna CK do HR nerobila letecke pobyty. inak vies ist nizkonakladovkou, ale vlani len letenka bez batoziny vysla na 200€. ci bude lietat aj tuto sezonu, je otazke. kedze lety boli poloprazdne.
@diaalex No len nikde sa neviem k letenkam dostat. Iba tusim 2 roky dozadu prisli s tym, ze sa leti priamo do Zadaru, tiez asi utorky a soboty, ale ked hladam letenky, tak ziadne priame lety mi nenajde a cez cestovky tiez nic neviem najst. Take zvlastne. Jedine, ze to fakt spristupnia len tesne pred letom a kto chce ist, tak si to narychlo kupi.
@matkahelka Z BA ist nechceme, lebo mame male dieta. Toto je info z minuleho roka https://www.airportkosice.sk/sk/pre-cestujucich... Cize urcite boli priame lety. Len ziadne blizsie info som nenasla.
@surama z KE sa takmer nikde neleti? cyprus, kreta, rodos, korfu, bulharsko, talianska pevnina, sardinia... to je vramci europy.
@matkahelka myslela priame letecke linky nie predrazene chartre
@eeffka v prispevku pise, ci lieta nejaka CK do HR z KE, tak zjavne myslela aj charter. a na margo toho predrazenia, staci si poratat 200€ letenku na osobu/batozinu/transfery a hotel cez booking a zrazu ta dovolenka cez ck nie je taka predrazena. a to zo mna hovori vlastna skusenost. lebo ano, ak je niekto ochotny stat na dovolenke nad hrncami a varit, tak usetri, ak si niekto potrpi na dovolenkovy komfort, tak ziadne velke usetrenie oproti ck sa nekona. casy, kedy letenky v sezone stali 49€ uz mame za sebou.
@matkahelka uprimne po tom aku som zazila dovolenku min rok ce cestovku si to zmanazujem radsej sama hoc aj za tie iste peniaze
@eeffka asi si vybrala zlu cestovku.my chodievame 14 rokov cez ck, par krat sme boli bez ck a my mame naopak radi komfort, ze sa ck posrata o vsetko. kazdemu uz ako vyhovuje. ale fakt uz neplati, ze cestovanie po vlastnej osi je oproti ck turbovyhodne.
@matkahelka Ok, zle som sa vyjadrila. Oproti inym letiskam (Ba, Bud, Vie) tu toho nemame tolko na vyber.
Napr. leteli sme z Ba na Mallorku na vlastnu past a vyslo nas to ovela lacnejsie ( vratane all inclusive) ako cez cestovku. A to som tam este mala aj uraz, kde ma brala zachranka do nemocnice a vsetko sme si riesili sami s manzelom. Nebol problem s nicim. Neviem co viac by mi ponukla cestovka. A toto v Ke akosi nevydim, aby som si vedela takto sama poriesit letnu dovolenku niekde tu blizko v Europe. Akurat o tom Chorvatsku som cosi zachytila, preto som zalozila diskusiu, ale uz mi tu vysvetlili, ze to padlo a uz to nie je aktualne.
@surama z KE sa k moru nedostanes bez ck zial nikam. v KE nie je taka kupna sila, aby sa to nizkonakladovkam vyplatilo. aj tu linku do HR preto zrusili, lebo ako som pisala, lietadla boli poloprazdne.
@surama ex letel za mnou do Chorvátska z ke, ešte 10r dozadu a len letenku si kupoval tuším riadne na letisku (vtedy to bolo 100€) a letelo sa utorok a sobota. Pristával na ostrove Krk.