Chorvátsko - Karlobag

slecika
14. jún 2014

Chcem sa opýtať a poradiť,či bol niekto v Chorvátsku v Karlobagu.Konkrétne chceme ísť do hotela Zagreb a do pondelka musím dať vedieť,potom mi to zrušia.Chcem vedieť,či ste tam boli spokojní a ako sa vám tam páčilo.ďakujem

jaja1979
14. jún 2014

@slecika Ahoj, my sme tam boli min rok v juli, poslem ti recenziu, co som pisala, len ju musim najst.

jaja1979
14. jún 2014

Prave som ju nasla 🙂

Toto je ta recenzia, ktoru som pisala minuly rok.

Chcem napisat recenziu na tento hotel. Prave sme sa vratili z dovolenky v Hoteli Zagreb, ktoru sme kupovali cez zlavomat. Boli sme dvaja dospeli a dve deti a tento hotel mozem len odporucit. Maju fantasticku stravu (mali sme all inclusive), na vyber vsetko mozne – polievky, prilohy, maso, ryby, ovocie, zelenina, kolaciky, zmrzlina (k obedu)… Mozete si nabrat kolkokolvek, taktiez capovane napoje, dzusy, pivo, vino, sladene napoje, soda, kava, caj… V bare sme pocas celeho dna od 11.00 do 21.00 mohli pit taktiez takmer cokolvek – okrem drahych znackovych alko napojov. Napoje boli nalievane, nie flaskovane. Nemali sme potrebu ani my, ani deti ist si cokolvek kupovat do obchodu. Pre deti je animacny program rano od 10.00 do 12.00, po obede od 15.00 do 17.00 a vecer minidisco s programom od 20.30 do 21.00. Animacie su vhodne pre deti od 5 rokov, ale ked mate mladsie, vstup pocas tychto hodin do miniklubu je mozny, mozu si malovat, kreslit, hrat sa, ale len v doprovode rodica. Vecer od 21.00 do polnoci hra v bare ziva hudba. Vonku je tenisovy kurt, minigolf, zopar hojdaciek, bazen vnutorny (tam je studena voda) a vonkajsi (ten je teplejsi), lehatka su v cene, ale nie kazdemu sa ujdu. Pri bazene dvakrat za den precvicovali aerobik a strecing. Je to velmi blizko k moru, asi 20 schodov. Okolo mora je pri hoteli vybudovana taka minipromenada a pod hotelom pri plazi je mala restauracia. More je extremne ciste, my sme sa ale prve tri dni nekupali, lebo bolo velmi veterno a voda uplne ladova, ale potom sa uz kupat dalo. Izby su primerane kategorii 3 hviezdiciek, denne nam upratali postele a vymenili uteraky.Mali sme izbu s balkonom, vyhlad na more. Klimatizacia bez problemov, minichladnicka na izbe,pristup personalu bol velmi dobry. V hoteli je aj fitnes a sauny, ale to sme nevyuzili. Pri recepcii sa da zahrat biliard a stolny tenis, parkovanie priamo pred hotelom, doplacali sme euro na den. Karlobag je malicke mestecko, resp. dedinka, nie su tam ziadne atrakcie, len zopar obchodikov so suvenirmi a dva obchody s potravinami. Ale vsetko, co sme potrebovali, sme mali v hoteli. Priamo v hoteli je nonstop lekarska sluzba a stale priparkovana sanitka. V hoteli bola aj ceska delegatka, ktora sa venuje aj slov. turistom, takze nie je problem ani s dorozumievanim. V hoteli su vytahy, takze vsade sa da pohybovat aj s kocikom, akurat do jedalne treba zist po schodoch. K voucheru sme potom pri odchode priplacali len jedno dieta, druhe bolo zadarmo, parkovanie (7E), pobyt. taxa ( 14 E za dve dosp. osoby) a balkon (42 E). S pobytom, sluzbami a hlavne stravou sme boli spokojni, mozem odporucit. Jediny problem bol zo zaciatku extremne veterne pocasie, co bohuzial, nikto neovplyvni.

slecika
autor
14. jún 2014

@jaja1979 ďakujem pekne za odpoveď.A môžem sa opýtať,či ste boli v júli alebo v auguste?.My by sme chceli ísť 19.7.

jaja1979
14. jún 2014

@slecika Tiez tak ako vy, v polovici jula.Pytali sme sa, ze preco je taka studena voda a povedali nam, ze vraj preto, lebo bola mimoriadne dlha zima. Ci je to pravda, netusim, ale strasne tam fucalo prve tri dni a kedf prestalo, tak sa postupne voda oteplila.

slecika
autor
14. jún 2014

jaja1979 Tak neviem,či nepresunúť na pozdnejšie ,ak sa ešte dá aspoň o 3 týždne.

jaja1979
14. jún 2014

@slecika No v tomto ti neporadim, pocasie si nevyberies. ale hotel a sluzby boli fajn a cena bola vyborna.
tak prajem peknu dovolenku 🙂

slecika
autor
14. jún 2014

Tak nás vyjde 1080 eur +cesta pre 5 člennú rodinu,jedno dieťa z toho je do 2 rokov.Ešte mám čas do pondelka.A vás koľko vyšlo cez ten zľavomat?

slecika
autor
14. jún 2014
jaja1979
14. jún 2014

@slecika My sme mali jedno dieta zdarma a druhe za 160 e. Vyslo nas to okolo 900 e uz aj so spominanymi poplatkami za balkon, .... sa mi zda, ale bolo to cez zlavomat.

1zaneta1
15. jún 2014

@jaja1979 Ahoj, aj my sa chystáme koncom augusta, tiež cez zlavomat, už sa teším, chcela by som sa spýtať aký bol vstup do mora? či je to vhodné aj pre malé detičky, chodili ste aj na nejaké výlety?ktoré mesto je najbižšie?ďakujem pekne za odpoveď 🙂 Žaneta

jaja1979
15. jún 2014

@1zaneta1
No, vstup do mora - typicky ako v chorvatsku, vela velkych skal a kamenov, kusok plytko, potom hlbocina, takze na decka musis davat pozor stale. Ale rovno pred hotelom je vybetonovane akoby morske kupalisko, je to cast, odhradena od zvysku mora, ale s prirodzenym pritokom a odtokom, su tam schodiky, dost smyklave a hlbka vody tak nad kolena az takmer po pas.. Urcite odporucam zobrat si kupacie topanky, naboso to nie je. Pozdlz pobrezia sa daju najst aj take miesta, kde sa bude s detmi dat ist, hlavne, aby ste mali teplu vodu. A tiez odporucam si zobrat nejaky polostan alebo tienidlo, lebo je to vsetko na slnku, ale zas vyhoda je, ze je na skok do hotela a tam mozes ist rovno z izby v plavkach.
A co sa tyka vyletov - urcite odporucam park Zavratnica, hore na vyhliadku sa da dostat autom, je to vyhliadka na kopci na potopenu cast lode z 2.sv vojny, ale je to ale velmi zle oznacene, tak sa treba pytat domacich.
A tak isto sa da dostat do parku k tej lodi aj spodom z mesta Jablanac, je to taka pohodova prechadzka po rovinke - trva asi 45 min. jednym smerom a je to spoplatnene, nepamatam si kolko, ale bola to nizka suma. Tusim k tej lodi je povolene aj potapanie, ale to si radsej zisti, ak by mal niekto zaujem. Len s kocikom sa tam nedostanes, je to taka uzka prasna cesticka. Tam odporucam zobrat si plavky, da sa tam kupat, je tam krasne, tien, teplucka voda, je to taka velikanska zatoka. Da sa tam dostat aj lodou, co si prenajmes , ale my sme tam boli tesne pred odchodom, tak sa nam to neoplatilo. Vstup do tohto parku je tesne pred zaciatkom mestecka - je tam taka opustena vratnica, tam sa neplati, plati sa az priamo v parku, chodi tam taky ujko na lodke a berie prasule.
Pekne je aj mestecko Senj , kde je taka dost velka mestska plaz so samymi malymi okruhlymi kamienkami, tam to bolo super aj pre male deti, ale aj tam sme vtedy mali studenu vodu.
A ak chcete vacsie mesto, asi 80 km je Zadar.
A po ceste sa da ist na Plitvicke jazera, tam je tiez velmi pekne, ale potrebujes na to min. pol dna.

1zaneta1
15. jún 2014

@jaja1979 ďakujem veľmi pekne za odpoveď, určite sa budeme snažiť postíhať toho čo najviac, pekný deň 🙂

vamajka
19. mar 2018

@slecika Boli ste v tom hoteli Zagreb pacilo sa vam tiez rozmyslame, ze kupime zlavovy kupon a isli by sme 1. julovy tyzden