Chorvátsko - Istria verzus Taliansko - Bibione

mimkao
11. júl 2012

Kočky, ideme väčšia partia, teda chystáme sa a nevieme sa rozhodnúť kam. My sme boli min. roku v HR a bolo skvele a vlastne sme boli najprv rozhodnutí, že ideme opäť, ale teraz sme na vážkach... Či by nebolo v Taliansku lepšie atď, atď. Chcem Vás poprosiť o názor, skúsenosť, hlavne tie, ktoré boli aj tam, aj tam, aby sa podelili s názorom, kde by šli radšej. Prípadne, aké je to na západnom. pobreží Istrie. Ďakujem.

petusko
11. júl 2012

ahoj, boli sme v rovnakej situacii a rozhodli sme sa pre IT. Ideme ale az v auguste, takze porovnat zatial neviem. Sme pripraveni na "spinavsie" more, viac ludi a ruchu, ale aj tak nas to tam laka a tesime sa.
Rozhodli sme sa predovsetkym kvoli piesku, minuly rok boli deti len pri kraji, nechceli ist dalej do vody, kde boli vacsie kamene. A chceme vyskusat nieco nove a ine, mozno budeme lutovat, ale nevadi, skusime a uvidime 🙂

mimkao
autor
11. júl 2012

Noo, takže máte resp. ste mali presne tie isté veci na rozhodovanie, čo my. Ja by som veľmi rada aj tam aj tam..., no to asi nepôjde.A nechcem ľutovať. V Istrii som nebola a ni neviem zistiť nejaké info ako tam je naozaj, nie to čo napíše agentúra...

limoncino
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petusko
11. júl 2012

@mimkao my sice nejdeme do Bibione ale do Caorle, nepoznam nikoho osobne, kto by tam bol, takze len podla recenzii na nete a intuicie sme to vybrali 😅 Zatial som ale citala len dobre veci, tak sa nechame prekvapit.
V HR sme boli dvakrat, vzdy v okoli Zadaru a pacilo sa nam, ale zaziadala sa nam zmena.

@limoncino presne tak som to myslela, pri piesku sme boli v Bulharsku, takze priblizne vieme, co nas caka, mutnejsia voda, mozno nejake riasy, ale aj tak tam chceme ist 😅 Decka sa vlani na malej pieskovej plazi v Chorvatsku tak bavili, ze nam to za to stoji 🙂

limoncino
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petusko
11. júl 2012

@limoncino na tu cast, kam ideme som zatial pocula len dobre, ale naozaj zalezi od cloveka, kazdemu vyhovuje a paci sa nieco ine 😅
urcite dam vediet, ked prideme 😉 no a meduzy sa nam dufam velkym oblukom vyhnu 😅

marsys
11. júl 2012

ja by som vedela odporucit Lignano Sabbiadoro..pre deti uzasna destinacia..piesocnata plaz s pozvolnym vstupom do mora, Guliverlandia,Aquapark,Zoo, Lunapark.....

mimkao
autor
11. júl 2012

Kočky, ďakujem za názory a rady, už sme sa teda rozhodli, toho roku opäť HR, ale nepôjdeme do Istrie ale na Dugi Otok. Dúfam, že rozhodnutie nebudem ľutovať.... 😅 Ak tam niekto bol a chce sa podeliť so skúsenosťami, budem veľmi rada.