Ahojte. Tie čo chodievate do Chorvátska, poraďte mi prosím. Hotel 100m od mora, 2 dospelý a dieťa 6 rokov, polpenzia, izba s balkónom s výhľadom na more, je cena 1300€ na týždeň veľa? Ja si myslím, že je to super cena, ale švagriná čo bola v chorvátsku raz za život ma presviedča, že je to veľa.
Nie je to vela, hlavne s tymi podmienkami, co opisujes. Chorvatsko vobec nie je take lacne....mozno davno bolo, ale uz nie je.
@lubina v detstve sme tam boli veľakrát a už vtedy to nebola najlacnejšia dovolenka
Ak je to cena bez dopravy, tak je to veľa. Ale záleží aj od toho, aké máte nároky na hotel.
a teraz urcite nie je. Cize sume 1300 na tyzden, ako je napisane, je podla mna ok 🙂
zalezi na tom - aky to je hotel, ci 2** ,3** ci 4** lebo ceny sa podla kvality hotela dost lisia... my sme chodili 2 dospely niekolko rokov po sebe do hotela Biokovka na Makarskej - poloha vyborna hned u mora a vyslo nas to aj s cestou BUS-om cca 1000 - 1100 Eur...ale na Chorvatsko, ktore je - hlavne hotely dost drahe je ta vasa cena Ok, mala si napisat aj nazov hotela...podla toho by som vedela lepsie posudit ..
@peendyi Magal Hotel by Aminess Njivice, my to mame vzdialenost cca 550km autom
hotel vyzera dobre, myslim ze pomer hotel - cena je v pohode, vyzera rekonstruovany, na niektorych izbach je minibar a k veceri su napoje zadarmo,co nie je pravidlom u vsetkych 3* hoteloch v Chorvatsku, myslim ze mozes byt spokojna s vyberom, nie je to daleko, krasne prostredie so zelenou a krasne more...svagrinej povedz, ze ked ak ist lacnejsie - tak jedine do apartmanu, dalej od mora a varit si sami🙂
Dobrý boli ste potom v tom hoteli? Aky bol?
podľa mňa je to veľmi dobrá cena