Ahojte, vedel by prosim niekto odporucit nejake vhodne miesti na dovolenku s detickami v Chorvatsku-kde to je vhodne pre deticky?
Dakujem
@mirkaknm Zaton holiday rezort
Zaton
Ahoj dievčatá.. Mám otázočku chystáme sa na prelome August/September di Chorvatska na Makarsku..Ako niekde som čítala že musia byť v sedačke, ale dcera ma 5rokov momentálne 110cm a 19kg moze už mať podsedak? Lebo mame prave aj podsedak s isofixom pre deti od 15-36kg..ďakujem krasne za odpovede=rady
@julkazontagova zakon je jedna vec a bezpecnost druha..
U deti okolo 5r este vyvoj kostry nepokrocil tak, aby bol pre ne podsedak vhodny.
Plus podsedak nebrani bocnemu narazu, dieta tam nemas nijako chranene..
Pozri si nejake crash testy, co sa deje s dietatom v podsedaku pri naraze a rovno ten podsedak z auta vyhodis...
Zaton je super, ale myslim, ze o takomto case uz bude mega plny... Jedine mobil domceky budu ok, ale tie su daleko. Ja by som poradila pozriet v zatone dedine, boda je peckova, ale nie je tam nic. Takze za "vyzitim" do rezortu alebo potom mobilne domceky valamar v lopare na rabe.
@mirkaknm neviem ake stare deti ale my sme boli prvýkrát v privlake krásne more piesok nízka hladilw v tej casti kde sme boli blizko cca 1km od rezort holiday zaton a uzasne ceny v pohode klud kedze jedna ulica bola popri.moru a skoro žiadny cudzinc ;) nam sa pacilo nepotrebujeme rušné miesta.....