Ahojte mamičky, konečne sme si vybrali na tento rok stredisko je to Brela pri Makarskej, bol tam uz niekto?Nejake rady pre mladú rodinku? Zhanam dobrý privat blízko mora a veľa ľudí mi odporúča ísť na "blink" ze tam ponúkajú na ulici bývanie a aj ceny su lepsie ale ja sa bojim ísť na risk s malými deťmi, poraďte, ďakujem za každú odpoved 🙂
Ahoj,je tam nadherne,ale s dietatom by som na blink urcite nesla,je fajn si to rezervovat v cestovke a aj so stravou a je pokoj....ked sme boli napr.v Crikvenici,prisli tam Slovaci len tak na blink a v hoteli ch to vyslo viacej ako nas cez cestovku...
chodime tam kazdy rok aj tento sa chystame.Pred rokom sme isli na blink a mali sme super ubytko....Tento rok sme si to zaistili skor ..jedna pani z Ba tam ma apartman priamo na plazi dala nam super cenu ....cez cestovku by som nikdy nesla je to velmi drahe na chorvatsko.My kazdy rok ideme niekde letecky a v auguste este do brely.Ak chces dam ti telefonne cislo ci maju nieco volne ?
Na blink??? :D asi na blind, nie? Ako na slepo.... ;)
@sesijane na "blind!"= na slepo, by som s dietatom urcite neisla. v sezone je to vsetko obsadene a kde budete bludit s dietatom a hladat ubytovanie. urcite si najdite ubytovanie dopredu, je ho plny internet, privaty, apaprtmany, studia.
Makarska je inak krasna oblast v HR, odporucam.
ahoj je tam pekne ale ak nenájdes blízko mora tak si aj zašlapeš či po schodoch alebo do kepečka ale je tam pekne 🙂) skor preferujem ubytovanie vopred ako hladat lebo s dietatom je to o nervy ak rýchlo nič nenájdeš
s malym dietatom v hlavnej sezone na slepo by som urcite nesla..nejaky zapadakov sa urcite najde ale schopnejsie ubytovania uz budu obsadene..hlavne v stredisku ako je brela..odporucam popozerta ubytovania na nete a kontaktovat priamo domacich.. zamysli sa preco asi ludia stoja na ulici v 40 st. horucavach a trapne na tabulky nalkaju ludi na svoje ubytko? 🙂 niekde bude chyba nie?🙂
Ano u Jakira 😉
kto ma zaujem predchvílou som našla oznam že pre 2 ludí app , je volný v období od 5.6-17.6 niekto zrušil rezerváciu , neviem cenu ale je to blízko mora , pozrite na fb kto ma zaujem tak Apartmens Bikin Brela alebo v googli ide o app Šolta
@espri25 Ahoj, prosim ta ten apartman tej pani z BA, nemas nahodou nejaku fotku, alebo kde to presne na brele je (by som si pozrela na nete ak to tam je) lebo tiez rozmyslame ist do brely a malymi detmi, ale chceme nejaky apartman blizko mora, resp aby sa dalo z ubytovania na plaz ist peso, resp s kocikom. DAKUJEM
@espri25 ahoj, prosim Ta a vies ako to v tom apartmane vyzera? boli ste sa tam pozriet? a nevies aka je plaz pri apartmane? ci je tam dobry pristup do vody pre male deticky. dakujem.
@sesijane ahoj ja som bola, naaaaaaaaaaaaaadheraa 🙂 🙂 🙂 je tam velmi pekne a to more, ciste a tirkysove....super, len si treba vybrat dobrý hotel, lebo vel domacich sa knam chovalo ked sme si hladali ubytovanie, ze pre slovakov dobre 😀 😀 😀 alebo inde zase nebola na izbe klima, je tam velmi dusno, teplo cize to clovek potrebuje. Inac je tam kludnejsie, nieje to rusný stýl dovolenky. S malým dietatom by som nesla na blink, ano ponukaju ubytovanie ale niekedy to trva kym najdes take kt. bude vyhovovat, a s dietatom by som sa ja netulala z domu do domu.