Chorvátsko - Baška

zuzanitka87
17. jún 2024

Ahojte dievčatá...chystáme sa 1.krat s deťmi pri more...konkrétne Sunny hotel Corinthia Baska.. malý ma 13.mesiacov...mate nejaké konkrétne skúsenosti...co sa týka stravy...ohrievanie vody na kase...pripadne hotovych prikrmov s obchodu...alebo ste tam deti prestravovali v hoteli?ci si treba brať dojcensku vodu z SK alebo kúpim aj tam...nejaké vychytavky? Je tam veľa otravného hmyzu?

drobcek8
17. jún 2024

@zuzanitka87 V Baške sme boli cca 4 roky dozadu. Všetko sa tam dá kúpiť 🙂 Len je tam pláž bez borovíc, takže určite si kúpte slnečník a sú tam dosť preplnené pláže (ale vy budete isto aj pri bazéne). Párkrát sa stalo, že "došiel" nejaké ten komár 😂 Kúpte si radšej do zásuvky Raid proti komárom (to iba, ak by náhodou, ak idete s takým malým dieťaťom).

luccija
17. jún 2024

@zuzanitka87 boli sme tam veľa x.Hotel je hneď pri promenáde kde sú všetky obchody, pekárne, reštaurácie.Je tam veľky Konzum kde bolo všetko aj hippky.Komare sme nemali.Na izbe kanvica, chladnička, ale over si to pre istotu boli sme pred 3 r.My sme boli, keď mala dcéra 8 m a mala som zo sebou tu špirálu do elektriky vieš čo myslim?a tak som si zohriala vody večer na kašu.Na raňajkách bola vrelá voda v nádržke.Pytaj sa, keď ťa niečo zaujíma.V hoteli je aj lekárska pohotovosť, ak by niečo ..

luccija
17. jún 2024

@zuzanitka87 strava je veľmi bohatá a rôznorodá či talianske lasagne, pizza, cestoviny, ryby...2*3 polievky malé deti normálne jedli s rodičmi len ja som kojila a mala zo sebou pár prikrmov.Ovocie som kupovala v stánku.plaz plná to sa priprav, ale buď si prenajmes ležadlá a slnečníky, alebo svoj stan.My sme nosili stan v druhej rade od pláže bol múrik a za tým ihličnany, ale nie borovice veľa ľudí si tam prehodilo plachty a deti spali pod tým.ale celá promenáda je plná kaviarni, reštaurácii ja som sa na spánok chodila prechádzať a posedieť si.

zuzanitka87
autor
17. jún 2024

@luccija
To som chcela...ze ci mu tam mam vlacit niečo z domu...ale ako píšeš...kúpim tam. A dostat tam aj vodu pre dojčatá? Vieš ako Lucka alebo Rajec...ktorú netreba prevarat...ja tej kvalite vody moc neverím. Doteraz sme chodili na dovolenky do apartmánov s kuchyňou a varili sme si..toto bude pre mňa nové...tak sa len tak informujem co a ako

luxus10
17. jún 2024

@zuzanitka87 aj ten raid napln kup v chorvatsku, maju akysi ucinnejsi, my sme mali z sk a komare ho mali v pazi, veselo bzucali dalej...🙂 kupili sme ich a bol klud...

luccija
17. jún 2024

@zuzanitka87 to fakt neviem ako je dojčenská voda.Dost pochybujem, že Lucku a Rajec kúpiš veď dáš do auta do kufru.Neviem veď si pozri na webe leták konzumu.Potraviny sú jedny a veľké a veľmi dobre zásobené.Ale aj na vstup na Krk je veľké nákupné centrum.

luccija
17. jún 2024

@zuzanitka87 https://www.konzum.hr/web/t/kategorije/pica/bez...

Tie Jany a Romerguelle boli prevažne.Ale aj normálne 5 l veľké vody stolové.My si vždy berieme naše minerálky do kufru.Ja som mala hippky zo sebou mala svoje obľúbené.

jancika275
18. jún 2024

@zuzanitka87 my sme tam komárov nemali. Na izbe nie je chladnička ani kanvica. Na raňajkách bola tepla voda na kašu keby si chcela, na večeru asi nie.