Chorvátsko autovlakom - skúsenosti

zuzinka888
24. apr 2023

Caute, žienky boli ste autovlakom v Chorvatsku? Chceli by sme skusit takuto moznost kedze- male dieta, ktore nerado cestuje v autosedacke. Starsie dieta, ktoremu byva zle. Ja co nevydrzim sediet xy hodin a stat kazdu hodinu je nemyslitelne. Boli sme raz pred 3 rokmi este bez babatka a cesta bola peklo. Takze ak mate skusenosti - bola by som vdacna ak sa podelite. DAKUJEM .

katkaseiner
24. apr 2023

@zuzinka888 skusenost nemam, zvazovala som ale tuto moznost kedze tiez ma mrle zeru na dlhej ceste... pozerala som to tusim 2 roky dozadu a teda cenovo by nas to vyslo velmi vela (2+2 plus auto).

julish
24. apr 2023

Vlakom áno, pohodlný nočný vlak do Rijeky, odtiaľ už idú trajekty na rôzne ostrovy, auto ani netreba. Bolo to lacné a veľmi pohodlné (no šli sme bez auta, nebolo ho treba)

negymama
24. apr 2023

auto si mozte pozicat na mieste, mozno to vyjde lacnejsie ako ho prevazat ako batozinu vlakom

jaga18
24. apr 2023

Šli sme vlani do Splitu vlakom s 11 mesačným. Síce bez auta, to nám vôbec nechýbalo. Malý celú noc prespal, cez deň pobehoval po vozni, v bicyklovom vozni sme mali kočík , tam som ho uspavala cez deň . Cesta prešla rýchlo. Regiojet ma úžasné koláčiky s kávou, tie muža zamestnali, ani on sa nestihol sťažovať 😀