Ahojte prosím chceli by sme ísť cez leto do Chorvátska ideálne Júl, prosím bližšie max 6 hodín cesty. Mame 2 ročného drobca. Pláž keby bola piesok. Viete niečo poradiť? Dakuejm
@daniela2202 Zavisi odkial je autorka, ja som z DS a cez HU sme v Chorvatsku do 6-7 hod. ☺️
Inak @autorka, za mna ostrov Krk. 👍
@barbora0308 galanta 🙂 a prosím konkrétne ?
Tak my sme boli ubytovani v meste Rijeka a odtial sme chodili na okolite plaze 🙂 (najdalej, tak max hodinka cesty). Maly mi vtedy spal este 2x do dna, tak sme vacsinou cestovali pocas jeho spankov 😁. Najviac sa mi vsak pacili plaze priamo na ostrove Krk ako je Baska a pod. s malym dietatom idealne, i ked nie vsade piesocnate, ale take skor strkove kamienkove, taky mix proste 😁 ale krasne azurove more na niektorych miestach, to sa mi najviac pacilo a aj viacej prirody naookolo. Alebo viem ze piesocnata bola napr.plaz Glavanovo, ta bola tak cca. 5 km od Rijeky, ale bola vzdy riadne preplnena a to ja zase nemam moc rada. Inak ak idete 1x, tak odporucam cestovat vecer, ked vam maly bude spat, my sme sli takto s rocnym synom minuly rok a bolo to najlepsie rozhodnutie. Vyrazili sme okolo 19-tej a boli sme tam okolo 2-hej rano, ziadne cakacky, ci fronty pri branach, maly pekne celu cestu prespal. 🙂
@barbora0308 ja moc nemusím HR, ale Baška Krk je výborná hlavne tá promenáda a piesok vo vode
Odporucam rab lopar. San marino resort. Isli sme priamo cez valamar. Hotel s polpenziou 800€ nas vysiel min rok. 2+1. Pre male deti ideal. Voda plytka tepla. Plaz pieskova
tvojim pozidavkam skor vyhovuje taliansko bibione caorle lignano
@luccija Nie je to ani moja oblubena destinacia, bola som tam minuly rok 2x v zivote, aj to iba preto lebo sme to zvolili ako najlepsiu moznost na letnu dovolenku s malym dietatom dostupnu autom (letecky som si to este nevedela predstavit pritom kvante veci, ktore som pre dieta brala 🫣). A naozaj ma prijemne prekvapil hlavne tento ostrov 👍.
@barbora0308 áno, aj my sme tam boli prvy x, keď mala dcéra 8 m kvôli vzdialenosti a tomu, že všetko je po ruke obchody, kde sa najesť.Pre niekoho to môže byť preplnená pláž, ale mne to nevadí.A odvtedy sme tam boli veľa x🙂
Ahoj boli sme s dcerkami v roku 2022 na ostrove Vír ,tam sa nám osobne moc nepáčilo ale každý ma iné nároky.
Min.rok 2023 sme boli v Sveti Filip I jakov je to pri Biograde na moru a bolo tam naozaj perfektne
Na vyber aj pieskova aj kamienkova ,i betonova a i skalnata plaz .Je tam mensie centrum kde bolo kazdý vecer super ale nie velký ruh . Tak isto sme boli ubytovaný v apartane cca 5 az 10 min.pesi od plázi .Zalezalo akým reským krokom isli nase 4 dievcatá. Urcite odporúcam
Za 6 hod. sa dostaneš max. na hranice Chorvátska 😊👉