Chorvátsko - aktuálne info

alenka7777
2. aug 2015

Ahojte.ma niekto aktualne info z chorvatska? Chceme ist buduci tyzden ale vsade pisu,ze je tam total plno,tak sa zacinam obavat...

sissy27
2. aug 2015

@alenka7777 záleží, aké máte nároky a rozpočet, ale VŽDY sa dá niečo nájsť.. a po tejto panike, čo teraz vypukla, tak si zas kopa ľudí rozmyslí cestu do HR a bude voľné čo len chceš... tuším lepšie nesledovať správy, lebo to potom ozaj človek aby doma na zadku sedel...

skriatok3333
2. aug 2015

My sme sa vrátili pred týždňom,zvolili sme menšie mesto a ubytko sme našli hned,ano vo väčších mestách je plno,ale oni majú ubytovanie naozaj v každom dome,neni sa čoho báť,tiež som mala obavy ale zbytočne.peknú dovolenku prajem.

slacik
2. aug 2015

My sme sa vratili pred par dnami a ziadnu masovku sme nezaznamenali (boli sme az uplne na juhu HR)

alenka7777
autor
2. aug 2015

@skriatok3333
A kde ste konkretne boli?ved ja som si tiez hovorila,ze nie je mozne,aby bolo vsetko plne,ale dnes som specialne kvoli tomu pozerala tv noviny a hlasili 98% obsadenost.

slacik
2. aug 2015

tie lepsie ubytka su urcite obsadene

zutomad
2. aug 2015

Sestra isla vcera vecer, dialnice prazdne, dnes rano tam dosli, ta u ktorej boli ubytovani minuly rok, uz mala plne, ale dala im kontakt na ineho a hned aj byvaju...

alenka7777
autor
2. aug 2015

@zutomad
Dakujem to som chcela pocut.aktualne info.a kam priblizne sli?

wejti
2. aug 2015

Ny akurát cestujeme 🙂 uvidíme kde skoncime 🙂 dam info 🙂

zutomad
2. aug 2015

@alenka7777 zajtra zistim a dam vediet....

katkasofi
2. aug 2015

@alenka7777 ja som tu druhý deň a skutočne je všade plno. Ja som na brači, keď sa prechádzam s kočiarom tak akože fakt všetky aj tie škaredšie apartmány su obsadené ( uz som tak obkukala tri rôzne mestečká, teda ich časti ). Skúšaj hľadať no neviem neviem... Teraz majú dovolenky aj Rakúšania, Taliani... Radšej nechoďte na blind. Zmordovany po ceste este hľadať ubytko by sa mi nechcelo určite.😞

alenka7777
autor
2. aug 2015

@wejti ok,dik

alenka7777
autor
2. aug 2015

@katkasofi dakujem za info.no ved prave,ze sme chceli ist na blind,ale uz od toho dako ustupujem...

silviami
2. aug 2015

@alenka7777 my sme sa vrátili v sobotu ráno, boli sme hore Sibinj pri Senji, ubytko sme našli takmer okamžite a potom po búrke sme sa presťahovali na Makarsku, Promajna, bolo voľné, ide o to kde a za koľko, zobrali sme 5. apartmán v poradí, čo ma prekvapilo, prenajímali aj na 1-2 noci, dá sa nájsť aj priamo na pláži, my sme pre 4. pozerali apartmány od 50-80€. Skúšala som nájsť aj cez cestovky, ale vraj nič nebolo voľné, všetci sa tvárili, že Chorvátsko je absolútne plné. A keď sme odchádzali vo štvrtok večer a v piatok, tak som si všimla viacero apartmánov že mali vypísané ponuky, že je voľné. Prajem peknú dovolenku.

wejti
2. aug 2015

My ideme len tak na blind 4, niekde okoli splitu 😊 uvidíme ráno 😁

pemizb
2. aug 2015

@alenka7777 prave dnes siel brat...teda dnes tam dorazili....v pohodke nasli ubytko.....oni su niekde na Pagu. Tak sa nemusis obavat. 🙂

alenka7777
autor
2. aug 2015

@pemizb dik

katrinka8
2. aug 2015

Kdesi som čítala diskusiu, písali ľudia, čo tam sú, že to nie je pravda, že je taká obsadenosť. Vraj len v Makarskej je problém, ale napr. v Omiši stále stoja údajne domáci pri ceste a ponúkajú ubytko. Plné sú vraj kapacity, ktoré sú ponúkané cez cestovky, ale vraj zďaleka plno nie je 😉 A vraj nie je ani problém nájsť ubytko blízko mora. Hoci teraz začína dovolenka zas Talianom a Rakúšanom, tak možno bude iný stav zas...

verushkokav
2. aug 2015

@alenka7777 je to nejaký blud , sestra prišla zo starigradu - je to pri zadare - a kopec ubytovania volného , daj si na adriaticanet.hr , a nájdeš kopec volného ubytovania , ja neviem , kde ludia na tieto bludy chodia .....

alenka7777
autor
2. aug 2015

@verushkokav dik.no dnes bola o tom reportaz v tv,tak ja len preto som zacala stresovat

bizuka
2. aug 2015

Ďakujem,trošku ste ma ukľudnili,vo štvrtok odchádzame aj my na blind a už som sa začala obávať.....

alenka7777
autor
2. aug 2015

@bizuka a kam idete?

bizuka
2. aug 2015

Podstrana,podgora,,,,uvidíme čo sa podarí,,,,pred alebo za makarskou

alenka7777
autor
3. aug 2015

@bizuka tak peknu dovolenku.hadam to nebude take strasne s ubytkom

bizuka
3. aug 2015

@alenka7777 ďakujem. Ideme 6 rok takto na blind,toho roku mám obavy ohľadne ubytovania. Vy sa kade chystáte?

alenka7777
autor
3. aug 2015

Len niekde na sever.cirkevnica,rijeka...mame dieta,tak len co najblizsie

gretocka
3. aug 2015

boli sme dva tyzdne v prvej dedinke pod Zadarom - Bibinje. Myslim, ze tam bolo viac ludi ako minuly rok, ale boli aj volne apartmany, ziadna hrozna masovka.... my chodime do kempu, takze apartmany uplne nemam prehlad, ale skor si myslim, ze sa to tyka penzionov a ubytovania cez cestovky ta obsadenost.
Ono zavisi od vasich ocakavani. My sme narocni na blizkost mora, uz siesty rok chodime do kempu, ktory je taka mala zahrada s vstupom priamo do mora 🙂

lenickamajchrakova
3. aug 2015

Podľa mňa to sú tiež len údaje z cestoviek a agentúr. Určite tam je viacej ľudí ako po minulú roky a ubytko bude treba dlhšie hľadať, ale nemyslím, že to je beznádejné 🙂

orchidea71
3. aug 2015

Aj my sa chystame na blink v piatok no uvidíme tieš radšej nejaku malu dedinku najradšej som zvedava co sa bude diat vlani sme našli v pohode na strove pag v dedinke povjlana

alenka7777
autor
3. aug 2015

@orchidea71 no ked budes mat pristup na net,tak napis potom.my chceme ist v nedelu.ak si to nerozmyslime dovtefy

katkasofi
3. aug 2015

@gretocka ahoj a v ktorom kempe ste? Karavanom?