Ideme na dovolenku do hotela Club Funimation Borik 4* , je to hotel pri Zadare, ideme s 2 detmi. Boli ste niekto v tom hotely ako sa vam pacilo, cena sa mi zda kus vysoka 2200 eur, tyzden-prvy jul. S malym som bol pred 2 rokmi v Turecku, voda bola fajn, ale strava mu vobec nechutila navyse chytil nejake zalucodne problemy a to v den odletu domov. Preto sme sa rozhodli radcej autom a do chorvatska, ja vsak nechcem ist do apartmanu a robit to co doma,upratovat a varit.Predsa sme 4 a musim sa starat.Preto ten hotel.Ak mate nejaku skusenost, sup sem s nimi.
bianka,hotel na Brači je najlepšie kupovať ešte v decembri(najlepšie ceny) a hlavne cez zahraničné cestovky ...skús mrknúť na Neckermann alebo Settour...
...alebo skús mrknúť na Neptun v Tučepi...deti do 14 rokov sú tam zdarma 🙂
odporucam Zaton Holiday Village / polpenzia sa da zaplatit - ranajky+vecere a na obed sa da ist do restiky v areali. Pieskova plaz a hoci je to drahsie ako inde v HR, stale je to lacnejsie ako Funimation Borik 😉
@bianka... ako hovorí rena,, waterman v supetare alebo *Neptun Tučepi , boli sme v donate - hotel vedľa funimation , more ozaj nič moc, chodili sme na pláže v okolí. Inak ak chceš, všetko je v albumoch čo tu mám, aj waterman, aj neptun a dokonca aj donat - najstarší album, uvidíš tam aj pláž .
@bianka... síce sme nebol v Boriku, ale boli sme v 2009 v Šibeniku v 4* hoteli Solaris resort a akože katastrofa, porovnala by som to s našimi 2* hotelmi, strava celkom ok, ale tiež nič moc. Vtedy som povedala, že viac Chorvátsko nie. Možno na tvojom mieste by som rozmýšľala nad Bulharskom. Boli sme tam, bolo to neporovnateľné s Chorvátskom
http://www.hydrotour.sk/katalog-leto-2014/turec...
takze nakoniec ideme do Turecka, nasli sme krasny hotel.Snad budeme spokojny
Zial sme ju museli zrusit, zo zdravotnych dôvodov dnes sme sa mali vracat. Chceme ist, ale jul je uz upne full.Hladam nieco, ale nic neviem porovnat s titanicom...velmi sa mi paci ☹ urcite budete spokojny
bianka,cena je fakt vysoká...škoda,dobrý 4* hotel s ALL je na Brači,Watremann Supetrus...myslím,že by ste ušetrili 🙂
peknú dovolenku 🙂