Chorvátsko 2014

romana311
6. jan 2014

Ahojte viem, že je ešte skoro rozmýšľať nad letom, ale chcela by som poprosiť o rady tie, ktoré majú skúsenosti s Chorvátskom. Ktorú oblasť by ste odporučili prípadne aj nejaké ubytko ak máte. Ďakujem

petaste
6. jan 2014

Ahoj, nieje skoro ale najlepší čas vybaviť fajn ubytko. My sme dlhé roky chodili do Jezera na ostrove Murter a teraz posledné 3 roky chodíme do Rogoznica Lozica. V Hr je veľa krásnych miest a ubytovaní, len každý očakáva niečo.iné od dovky. My chodíme len cez domácich a keď sa nepáči, naštartuješ auto a ideš ďalej.....

misaelka
6. jan 2014

my vybavujeme vzdycky az tesne pred dovcou, chapem ze s dietatom to dobre nejde. my sme boli 2x baska voda a super bolo teda

audiova
7. jan 2014

@misaelka my ideme tento rok tiež do Bašky vody.už sa neviem dočkať 🙂 .vybavovala som to súkromne,našla som si ubytko cez net a emailom som sa s pánom dohodla ,zaplatila som už aj zálohu 🙂 .už aby bolo leto

mackova11
7. jan 2014

Dubrovnik ,Makarska, ,,, ked chcete blizsie aj Zadar je pekny.

kaja73
7. jan 2014

ostrov Pag-ale da sa ist nan aj cez most. Je oproti mestu Zadar.
Tam je vela peknych miest,ostrov sa da pocas dovolenky cely prejst-ma len 60km dlzku,najdes tam skaly,kamienky,okruhliaky,hruby piesok,ale aj jemny v niekotrych dedinkach.
Da sa tu nasjt ubytko v uplnom klude,ale aj tam kde je plno zivota.
Len zelene tu nie je moc-len v jednej casto ostrova su stromi,inak je to taka mesacna krajina-ale nam sa prave to paci.
Su tu aj plaze pod sklanymi prevismi -tam napr skaly robia v urcitu cast dna chladok.
Plaze su tu skor mensie,ale to je tak v Chorvatsku-talianske, kilometre dlhe plaze tu nanajdes.

tin007
7. jan 2014

Ahojte, uz od oktobra/novembra som riesila dovolenku na toto leto; mame zlozenu zalohu za apartman na cely august v Kastel Luksica. Som velmi zvedava, ake to bude, v Chorvatsku som sice uz bola 2 ci 3x ale nie s detmi.

obcansr
7. jan 2014

My sme boli na ostrove Krk v Baške tam je super, a potom Tučepi, Baška Voda , Podgora max. spokojnost, a ubytko sme hladali na nete , zaplatili zálohu a šli , boli sme aj v Omiši ale tam nie su moc pekné pláže , tam len tak na výlet ist, neviem či pojdeme aj tento rok ale uvažovala som niekde okolo Trogiru, Kaštel a tam niekde

stanislavao
7. jan 2014

@romana311 jednoznacne makarska. moja srdcovka je Tucepi. ubytko na private.

romana311
autor
7. jan 2014

dakujem velmi pekne, este by som sa chcela opýtať či nemáte skúsenosti s ostrovom Rab a ako sa to pohybuje s cenami v restike

misaelka
7. jan 2014

@audiova chodili sme aj do brely,,, akurat tam raz bola plaz, kde vo vode plaval chleba a vykaly... posledny rok som mala pocit, ze sa chorvatsko pokazilo

haslerka27
7. jan 2014

ahoj baby,tento rok zrejme pojdeme do chorvatska.minuly sme boli v turecku a dietatom po tejto skusenosti maximalne chorvatsko na par dni a smer domov.co odporucate?ja som kedysi bola vo vodiciach,teraz cosssi blizsie.co odporucate s detmi a aky hotel?

sarah05
14. jan 2014

@stanislavao ahojky myslíš ubytko apartman...alebo cely dom??mam nejake ponuky čo som písala z majitelmi...takže odoprúčaš Tučepy?? dik

stanislavao
14. jan 2014

@sarah05 tucepi su moja srdcovka, je tam krasne. my chodime do apartmanu v rodinnom dome.

sarah05
14. jan 2014

a cenovo? napíš do spravy 🙂

jazminn
15. jan 2014

ja s deťmi doporučujem Vodice, vilky hotela Impérial....

fanka33
16. jan 2014

@petaste Mozes doporucit konkretne ubytko?

amatas
17. jan 2014

@romana311 Ahoj, ak by ťa oslovilo niečo z našej ponuky, radi aj s kolegyňou všetko vysvetlíme. Apartmány a aj prenajímateľov poznáme osobne. Okrem fotoblogov je naša ponuka na našej stránke. Ale najradšej by som bola, keby si mi napísala čo si predstavuješ, a ja ti niečo vyberiem. Budem rada ak sa ozveš. Pekný víkend! Andrea

slnieckooooo25
22. jan 2014

Dobrý deň, hladám ubytovanie v Baške na ostrove Krk. Viete mi niekto niečo dobré a za rozumnú cenu poradiť? Ďakujeem 🙂

vinx
26. jan 2014

Ahojte,poradi mi niekto kam do Chorvatska,kde sa da ale aj vecer zabavit,kde su nejake discokluby,nie ziva hudba.Dakujem.

peggy589
26. jan 2014

@vinx odporučam Vodice,je tam velka diskoteka za mestom vola sa Hacienda a potom je tam ešte diskoteka na plaži pred hotelom olympia

michellem
26. jan 2014

Ahojte mi sme boli v Brele, veľmi sa nám páčilo, mali sme ubytovanie vo vilke, domáci boli veľmi milí, nebol žiaden problém, starali sa o nás jako starí rodičia, večer v centrálním hoteli vždy iný program, malú sme odtiaľ nemohli dostať. len odporúčam.

hujka
26. jan 2014

Ahojte, viem ze to bude zniet mozno divne, no v Chorvatsku sme este neboli. Uz mame pocestovane kadeco (ale bez deti) no s ohladom na situaciu v okolitom svete, nam Chorvatsko vyslo ako najbezpecnejsie. Prosim Vas poradili by ste mi nejaku peknu bezpecnu piesocnatu plaz pre male deti. Moze byt sukromie alebo aj inie, s moznostou nejakeho vyletiku. Budem Vam velmi ale velmi vdacna. Dakujem 😀 😀 😀 😀

hemetre
26. jan 2014

Odporúčam Tučepi, Biograd na moru a Primošten hotel Zora, super strava ale male izby - idealne pre trojclennu rodinu, velmi krásne je na Pagu, tam sme sa zastavili okupat po ceste domov, a očaril ma velmi - viezli sme sa aj na trajekte k pevnine a teda zazitok pre dieta zaruceny 😉 Pekne je aj v Pakoštane , ale moc cikad a komarov 😒 Ak by ste sli az dolu, tak jednoznacne treba vidiet Dubrovnik. Nezabudnite na Plitvice 🙂

lucinocka
26. jan 2014

@romana311 ponukame ubytovanie s polpenziou, ak mate zaujem tak IP 🙂

stojdulka
31. jan 2014

@romana311 Rab vrelo doporučujem je tam fakt krásne a ked si načasujete dovču na čas rabskej fiery tak sa ešte prenesiete aj do minulosti...fajt niečo neskutočné, čo sa týka cien tak jasné že ostrov je trochu drahší oproti pevnine no nieje to nič strašné...osobne sme veľmi po reštikách nechodili dievčatám nechutí no pizza je tam dobrá...
@obcansr ja chcem tiež tohoto roku isť do trogiru prípadne niekde na ostrov ciovo celkom ma oslovila tá oblasť

trasko
1. feb 2014

baby niekto kto bol v lani v Postire na ostrove Brac alaebo este na ostrove Dugi otok Veli rat......poradite???

erikams
3. feb 2014

poradite aj mne pekne miesto s piesocnatou plazou co najblizsie,nech necestujeme dlho s dvomi deturencami

domenique
1. apr 2014

Ahojte chysta sa niekto od 26.6-6.7 ku Omišu ?

nikuliak
1. apr 2014

Ja odporúčam Hotel Bristol v Lovrane, užijete si kopu romantiky ;)
http://www.carovnehotely.sk/chorvatsko-lovran-h...

sviecka
1. apr 2014

odporucili by ste mesto Senj? a je lepsie objednat si nejaky apartman a zaplatit zalohu, alebo ist na blind... ideme so 7 mes babom a fakt nevieme ako dlho chceme ostat,... teda da sa zohnat pekne ubytko priamo tam? chceme ist koncom juna... a kolko to cca stoji u domacich? 🙂 dakujem