Boli ste niekto? Budem veľmi vďačná za recenzie a praktické rady. Napr., či sa dá vstupné a prípadne stravovanie v areáli platiť kartou, cenník, možnosti parkovania a pod. Chceli by sme ísť s dvomi deťmi 2,5 a 6 rokov.
Ďakujem ❤️
Ludi byvy vela ale vstupenky platiš kartou a vnutri všetko na naraamok, čiže platiš pri odchode. Parkovisko niečo ako tatralandia. Velke a plne😂
@evion my sme tam tiež boli nedávno a samozrejme fullky na hlavnom parkovisku, ktoré je PRED budovou týchto termálov, ale keď pôjdete pekne DO ZADU dole na parkovisko, tak tam si nájdete parádne miesto a odtiaľ sa aj vlastne lepšie dostanete na pokladne, kde si budete platiť vstupy (áno aj kartou). Samozrejme, ľudí je veľa všade, ale nie je to nič, čo by sa nedalo prežiť. Je to tam dosť veľké, čiže to je paráda. A stravovanie tam máte za super ceny, lacnejšie ako u nás. Keď si to porovnám s Bešeňovou, tak sme za 4 dospelé osoby platili o polovicu menej za stravu a pitie. Vstupy sú cenovo približne rovnaké, lenže tam v PL je to o dosť väčšie.
Všetkým vám veľmi pekne ďakujem, veľmi ste nám pomohli. Budeme pár dní na Orave, tak zvažujeme rôzne možnosti výletov.
My sme boli ale dávnejšie, cca 3 roky dozadu. Určite odporúčam. My sme nemali plnku, dokonca sme vymakli akciové vstupné na zlavomate. Určite odporúčam 👌
Môžeme napísať našu skúsenosť z marca 2023 veľmi som sa tešila že navštívime konečne vychvaľované aquaparky v Poľsku na začiatku som si ani neuvedomila že prezliekacie šatne skrinky sú spoločné pre mužov aj ženy s tým že sú k dispozícii uzavreté boxy na prezliekanie keď som však odchádzala nemala som pocit v šatniach súkromia keďže hneď vedľa mňa a okolo bolí prezliekajú cisa muži ale prešli sme po prezlečení podľa šípiek k bazénom a tam sme videli len samé hlavy a tela bazény ani nebolo vidno Tie boli okupované Z každej strany tlačenka a okolo bazénov postávajúci a vyčkávajú si ľudia na voľné miesto ešte pripomeniem že sme tam neboli cez víkend ale v piatok okolo obeda v pracovný deň keďže sme dúfajúc že je vonku bude menej ľudí a viacej miesta vyhľadali vonkajší bazén vonkajší bazén znova oblepený samými telami ako posiaty korálikmi to myslím hlavy a hneď napravo bol bar aj keď som to neplánovala museli sme si dať drink aby nás to zvláčni law a po vznieslo nod realitu vonkajší bazén bol takisto plný a všade kopu hukotu hluku a reve vo vnútri ani nehovoria nepočuli sme na meter jediné slovo strašne zlá akustika v celom priestore vnútorného areálu akvaparku hučala klimatizácia odsávanie veľmi silno bolo tam strašne nepríjemne hluk rodné zvuky sa tam ozývali niekoľkonásobne zosilnené a hlava na hlave našťastie sme mali zámer ísť aj do sauny tak sme tam pol 15 minútach v tom tok v šialenstve Utiekli takže pre rodiny s deťmi Dúfam že v lete to bude príjemnejšie ale v žiadnom prípade neodporúčam tam chodiť cez víkendy lebo tam boli Česi Slováci Poliaci No hrozne veľa národa tam bolo v piatok a vôbec toho nemáte pohodu kľud furt sa musíte niekomu len uhýbať No myslím si že ani malé deti z toho nemajú radosť z takého stresu našťastie saunovy svet bol úplný opak Takže odporúčam tam ísť ľuďom ktorí chcú si užiť dobrú kvalitnú čistú saunu jedna z troch najkrajších najkrajších sun ktoré som zažila nádherný Výhľad ticho menej ľudí naozajstný oddych terasa s výhľadom do prírody na poľské Tatry s jacuzzi niečo nádherná A veľmi príjemný personál A čo sa týka jedla bol tam výborný výber šalátov surových asi šesť alebo osem druhov každý šalát bol v cene 10 zlotých tie dali sa tam ochutnať aj typické poľské jedlá čo Niekto môže oceniť Ale inak ostatné jedlá klasika ktorú nájdete bežne niekde pri priehrade hranolky rezeň zelenina dusená kuracie stehno guláš zemiaková kaša a podobne a ceny napríklad guláš 40 zlotých káva 10 zlotých pivo 15 zlotých pivo mi chutilo bolo trošku iné ako naše slovenské väčšinou také mäsové jedla okolo 30 zlotých prílohy okolo 15 zlotých saune boli každé dve hodiny saunové rituály stálo nás tam asi 50 60 ľudí čakajúcich a možno nejakých 40 sa zmestilo dovnútra na rituál rituál trval Možno 15 minút a bolo to veľmi príjemné ale ako chcete absolvovať Treba sa postaviť aj 15 minút pred začatím rituálu pred saunu že určite by som v prvom rade tam nešla cez sviatky a víkendy kvôli saune by som tam išla iba ak to máte blízko alebo po ceste A ak tam nemôžete ísť pracovný deň kedy Dúfam Predpokladám že tam je trošku menej ľudí tak choďte radšej s detičkami na nejaké nie také hlučné preplnené kúpanie ešte info k cene cca 4 hodiny pobytu v bazénoch a saunovom svete stálo 22 euro ale tie bazény si jednoducho neužijete a utekáte odtiaľ preč
@doktorkazmartina Ahoj Martina 🤦🏻♂️😹 presne podobne sme sa cítili my… V živote by som tam už nesla, preto aj recenzia je taká aká je 🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 ešte si dovolia napísať, že sa mám pýtať obsluhy a personálu? Tak to sú posledni ľudia v hoteli, ochota nulová, toalety hnus, matka, ktorá kojila? Bozinku tej mi bolo ľúto najviac! Miesto označené na kojenie a môže na vás cumiet cely hotel 🤦🏻♂️🤦🏻♂️🤦🏻♂️to si mohla rovno do bazena sadnúť.
@doktorkazmartina
@evion strašná plnka, za mňa nie, fakt hlava na hlave