Chceli sa vaše 2. ročné deti kúpať v mori?

25. apr 2023

Chceli sa kúpať v mori vaše 2. ročne deti? Poprípade co ste s nimi robili na dovolenke pri mori? Ďakujem

kika2565
25. apr 2023

My sme mali problém dostať ho z vody... stále to bol neskutočný rev na celú pláž...

tiezjedna
25. apr 2023

jasné, naši sú moreplavci od mala... ale čo som tak vypozorovala, tak deťom, ktoré sa báli brali rodičia na pláž také tie malé bazéniny a čápali sa v nich.

anjelicek26
25. apr 2023

Ako v ktorom a ako ktore z deti...dcera more neznasala prve tri roky, proste bazeny, piesok, namocit nohy a zasa von, dnes skace do vln, takze tak... hrabala sa v piesku, zbierala kamienky, musle, plus vzdy sme brali extra maly bazenik, kde si natahala nanosila vodu mimo mora a tam sa hrabala, proste nic extra, oni sa tie deti zabavia same, len ich treba nechat...a viac ako hodinu v kuse by kvoli teplu nemalo tak male dieta byt na plazi... potom sa ist najest, zasa plaz, potom obedny spanok, potom plaz, zasa pauza na zmrzku...proste dat tej pokozke oddychnut...

jana_eyre_2
25. apr 2023

Áno chceli, normálne každé sa hralo pri vode, s vodou, trocha sa namocili, behali.. chodili sme na prechádzky, ale aj dalekejsie výlety, tak ako doma.. moje decká ale boli zvyknuté od mala, že sme stále niekde boli mimo domu.. takže asi ide aj o to ako.je dieta zvyknuté a akú má povahu.. hlavne do ničoho nenutit, keď je pri mori neznamená že sa musí kúpať keď by nechcelo.. môže mať aj bazenik a hrať sa v ňom.. dôležitý je aj tak vzduch a slnko..

kris_tin257
25. apr 2023

U nás vôbec ma 3.5 pri mori sme boli asi 5-6x ale teda nemusí nemá rád piesok pod nohami a že nevidí dole, má strach. Zato bazény sú top, čiže keď ideme na dovolenku k moru sme stále pri bazéne, on zbadá more a sú plače

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinka13
25. apr 2023

Ano. Od malička milujú more

gab
25. apr 2023

kvôli chlorovej vode v bazene nechodime na x tisicove dovolenky 😀 , to môzeme zajst aj tu v meste, takze vzdy pri mori sme mu dali hracky blizko vody, staval si hrady, bral vodu, obcas ho namocilo, prechadzali sme sa v nizke vode pri brehu, a ked sme sli hlbsie do mora, tak pomalicky s nim na rukach - sli do vody. Videl, ze je v bezpeci a nic mu to nerobi, zvykol si velmi rychlo a potom reval, ze nechce z vody von.

luciaaaaa
25. apr 2023

My sme boli s nasou malou prvykrat, ked mala 8 mesiacov, potom 9 mesiacov a teraz v marci,ked mala 15 mesiacov a vzdy ju bol problem dostat z vody. Normalne sa rozplakala, ked sme ju brali z vody.

hennyinnsbruck
25. apr 2023

Nechcela 😂 ale bol to detsky hotel so super bazenom takze nevadi😁

slniecko5
25. apr 2023

Každé jedno dieťa sme dali od polroka do vody a každé to dodnes miluje v akejkoľvek forme (more, bazén, priehrada).
Stvrtocny v lete skákal do vody a kričal "ja milujem voduuuuu".
Už nech je leto veru.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkaseiner
28. apr 2023

Ono moji sa v úplne malom veku báli a hlavne ak bol k dispozícii bazén, bola to ich istota. Posledné 3 roky riešime dovolenky bez bazéna...na Thassose bolo more ako polievka, z vody ísť vôbec nechceli. V Chorvátsku prvý deň ich napínalo kedykoľvek sa voda dostala na kraj úst a aj keď bola ľadová, od druhého dňa sme nad vodou videli len zadky a hlava ponorená. Odvtedy už nemajú problém ani a vlnami ani slanostou

dkethe
28. apr 2023

Ano - cypersku polievocku. Do chorvatskeho "ladu" by som skolkarov nedostala 😂 predsa len, je to viac o statickom clapkani a nadnasani v tom veku.

mikadooo
28. apr 2023

Nie. Priamo v mori nie. Sedeli pod slnečníkom a hrali sa s hračkami. Ak sme vzali nafukovací bazénik, tak sme do neho kýblikom dali tak 5 CM vody a tam sa čľapkali s hračkami.

eeffka
28. apr 2023

Na cypre a v chorvatsku sla do mora, v bulharsku hucalo more a ona revala na raty 🤣

luliu
28. apr 2023

Nechodíme k moru, aby sa deti cvachtali v chlorovanej vode. Od malička sme boli len pri mori, bazén bol hodinu večer na ceste z mora na hotel. Samozrejme, že keby sme dali na výber im, tak do mora by ani nešli. Pre mňa je nepochopitelne, keď vidím niektoré rodiny, ktoré 10 dni trávia len lezanim pri bazéne a do mora ani nejdu. Teraz po tých rokoch, je to klasika, celý deň more, večer bazén.