Chata s detským ihriskom - Domaša, Šírava

lenasova
29. máj 2022

Chcela by som sa spýtať či ste niekto boli na Domasi, Vinianskom jazere respektíve na Šírave na nejakej dobrej chate kde sa oplatí ísť s deťmi. Kde ste mali všetko potrebné že ste ani nemuseli silou mocou niekde chodiť. Nejaké menšie ihrisko alebo bazén. Alebo poradiť nejaký dobrý penzión v týchto oblastiach.

joesvk
29. máj 2022

@lenasova Penzión Juliana na Šírave je top.

didi2102
29. máj 2022

@lenasova my ideme na šíravu druhý rok do aquatermal hotela čo patrí pod aquapark,máme neobmedzený vstup,čiže ideme a.odideme aj 100x denne , nikde inde nepotrebujeme byť, raňajky a večera v cene,večer stánky na promenade a také posedenia s hudbou , cez cestu kolotoče

katkati
30. máj 2022

@didi2102 Idete prvýkrát? Už si tu "promenádu" videla a zažila?

katkati
30. máj 2022

@didi2102 Až teraz som si všimla, že idete druhy krát. Lebo tá promenáda medzi Kamencom a Thermalparkom je v katastrofálnom stave, najhoršia a najškaredšia časť Šíravy.

didi2102
30. máj 2022

@katkati ja by som to povedala tak že je to hrrooooozne retro a v stave ako pred 30r keď tam vzali mňa 😄 no na sadnutie večer na Kofolu,kúpenie somariny a staré kolotoče sú Max zážitok pre naše malé deti zo siravy a preto ideme druhý krát,menej ľudí ako v Tatrách a na liptpve-zijem tu, ceny dobre , hotel luxus a aquapark menší ale deťom stačí,boli sa aj na to retro lodi za 5eur čo je pre nás smiešna cena keďže na lip.mare sme dali 15€ na osobu,v šírave sme sa nekupali ale vôbec , proste už sa tešíme na roky 90 😄😄
A takto s deťmi ideme druhý krát, inak sme tam celkovo boli a mužom behom 7rokov 5x