Ahojte, tento rok žiaľ náhle meníme plány a chalupa ostane na Silvestra voľná. Chcela by som ju ponúknuť pre rodinu s deťmi, (záujemcov by bolo dosť) len neviem v akých cenách idú takéto pobyty. Aspoň priblizne napíšte, koľko dávate za chatu na 3-4 noci na Silvestra. Ide o Nízke Tatry, drevenica komplet zrekonštruovaná zariadena pre 7 osôb. Ďakujem
Cca 1000 - 1200 eur Orava na 3 noci pre 8 osôb
skor by som ju ponukla niekde na bazosi alebo markeplace, tam je podla mna vyssia sanca na to, ze sa niekto najde, kto by siel
@peta2202 problém nie je nájsť ľudí, skôr vybrať jedného záujemcu. Sami sa nám ozývajú známi, ktorí o chate vedia, nech si povieme cenu.
@vierkaa0 pozerala som, žiaľ väčšinou majú iba vypísané, že Silvester obsadený, nie je tam cena. Ale ešte sa tomu povenujem, hádam niečo nájdem. Nechcem prestrelil cenu , skôr ísť mierne pod priemer, keďže to bude len jednorázová záležitosť, bežne chatu neprenajimame ani nebudeme a žiadne extra služby ani daňový doklad k tomu nebudú.
Zalezi kde sa nachadza, ako je vybavena, napriklad Internet, Telka, zakladne potraviny (sol, cukor, olej)
Je to daleko do mesta, na nakup, atrakcie, okolie a aktivity?
My ideme do tatier. A som veľmi prekvapená že cena je nízka. 250€ za noc. Chata super vybavená. Už sme na nej boli.
Minulý rok sme boli v demanovskej. Tam chceli 350 za noc. Keby bolo z čoho vtedy vyberať tak tam rozhodne nejdeme ale nic lepšie sme nezohnali.
Podľa mňa tých 300 môžeš v nízkych tatrach pýtať v pohode. Môj strop bol 500€ na noc
@matus7030 wau tak to je riadna pálka ,to si ktooze dovolit?
Dali sme ju nakoniec za 500 na 3 noci pre 6 os.-2 rodiny. Je to menšia chatka 2 izby kuchyňa kúpeľňa, za to viac pýtať nemôžme. Takto sú spokojné obe strany. Vďaka za pomoc
@maminkajanka84 vychadza to 50eur na noc /osoba. Dnes to už považujem za lepší štandard, žiadny luxus. Nehovorím, že je to málo, ale nie je to ani veľa.
@matus7030 tak to ano ,som myslela ,ze na dve tri noci taka cena
vsak pozri take tie stranky, kde prenajimaju byty, chaty a kadeco a podla toho si prisposob cenu ;)