Ahojte. Prosim, mate niekto skusenost s dovolenkou v Grecku na Chalkidikach v juni? Je more este studene? Na nete pisu, ze 21st. a to sa mi zda byt chladne, ideme so 4 rocnym dietatom po 1x k moru. Dakujem za vase skusenosti.
@narciska3 my chodíme na začiatku septembra. Vtedy je more fantastické
@narciska3 neviem ako tam ale na paralii som bola zaciatkom juna a bolo teple more
My by sme chceli ist v druhej polovici juna, 20.6.
@zuzahajdulka prosim, mas osobnu skusenost? Dakujem.
@narciska3 ano.
@narciska3 boli sme tam pred rokmi ale nebolo studene bolo tam super odporúčam
@simonettasimonova dakujem. Ono, je pocasie vzdy neiste... Kde konkretne ste boli, prosim? Ja vnimam, ze od polovice juna su horka uz aj u nas, teda na juhu Slovenska uz aj kupaliska otvorene, preto aj dovolenka pri mori moze byt uz ok.
@narciska3 polychrono.. malo by byť teplo určite v júli už aj u nás začínajú byť horúčavy
@simonettasimonova My ideme ale v juni
@narciska3 My sme boli uz 3 x od 20.juna (24.jun) - 2x chalkidiki a 1 x Thassos a more bolo vzdy paraaadne... Mozno zalezi aj od lokality, ale pokial je plytky vstup do mora, tak more je isto teple, min.rok v Sarti bolo ako v sedacom bazene (pre mna uz miestami az prilis teple)... min. rok nam pisali na nete 24 stupnov a to more malo oela ovela viac ako 24, moc oco miluje teplu vodu a do studeneho mora by ani nohu nedal a min. rok sa bez problemov kupal...
@katuska1987 Dakujem. Ideme do oblasti Nea Potidea. Verim, ze svojou polohou by tam more mohlo byt fajn. Juj, naozaj si ma potesila.
@narciska3 mne sa praveze tento junovy termin osvedcil a keby sme nemali vtedy zajednane Štúrovo tak ideme opäť v takomto termine, ale tento rok ideme 20.augusta, z čoho nie som až tak nadšená...
@katuska1987 Super, snad to bude fajn. Uz to mame rezervovane. Ideme po 1x aj so 4 rocnym synom, tak chceme aby more bolo uz fajn. Tento termin ma lakal hlavne preto, ze plaze ani hotely by nemuseli byt este tak preplnene.
@narciska3 ano, v juni je este velmi studene more.