Chalkidiki alebo Olympská riviéra. Boli ste niekto?

flower24
30. máj 2018

Ahojte, hladam dovolenku a zaujima ma, ake ste mali pocasie na Chalkidiki alebo Olympskej riviere? Zaujali ma, no manzel si mysli, ze tam moze byt zle pocasie, kedze su to poloostrovy.

simsalabim
31. máj 2018

Ja som pred rokmi (cca 20) ako studentka pracovala ako delegatka CK na OIlypmskej riviere - Nei Pori a Paralia. Bolo velmi, naozaj VELMI horuco. Celu sezonu. Tak velmi, ze majitel partnerskej greckej CK, u ktoreho som mala "stanoviste", dal po niekolkych tyzdnoch namotovat klimu, lebo sa to uz nedalo vydrzat ani Grekom...to je ta klimaticka zmena 😉

korunka1
31. máj 2018

Bola som na oboch miestach....ale tak ti poviem, že celkovo v Grécku som nezažila dážď. Ak by som sa niekde mala vrátiť druhýkrát, tak na Chalkidiky alebo Rivieru. Úžasná voda, krásne dlhé pieskové pláže, pozvoľný vstup do mora...krasota. Furt bolo slnko a spara a slnko...😀

3009
31. máj 2018

My sme boli minulý rok na Olympskej riviére - v Paralii a super. Ja som tam bola aj pred 10 rokmi a stále je to super. Stále teplo, more super, široká pláž, obchodíky, je ísť kde aj s deťmi.

cutty
31. máj 2018

Bola som na oboch miestach - na Paralii - bolo super, teple more, krasne siroke plaze, horuco a krasne pocasie- boli sme v druhej polke augusta
Chalkidiki- tam sme boli v Sarti a tiez koncom augusta a bolo bez dazda, horuco, krasne slnecno a more teple. Tento rok ideme Nei Pori, celkovo milujem Grecko.

adma11
31. máj 2018

Boli sme na Olymp. Riviére ( Leptokaria), chalkidiki na oboch vybezkoch- sitonia ( Sarti) a kasandra( Polychrono) vždy koncom júla a počasie bez dažďa, stále slnko. More čisté, pieskové pláže, pozvoľný vstup do mora....no super. Tento rok zase ideme do Grecka svojim autom.

biba12
31. máj 2018

Dážď som na Chalkidiki nezažila, bola som v júli a bolo veľmi horúco.

katrinka8
31. máj 2018

Ja som pred x rokmi bola na riviére, Platamonas (pri Nei Pori) a úplne hic, ani raz nepršalo. Boli sme tam 17 dní. V tejto časti Európy v tomto čase zlé počasie určite nehrozí. Riziko zlého počasia je akurát v Chorvátsku (podľa mojich skúseností dokonca väčšie ako v severnom Taliansku), tam si človek nemôže byť istý nikdy.

valikagabi
31. máj 2018

My sme boli s manželom pred 12 rokmi, mali sme plnú penziu- oblasť PARALIA a to bola najlepšia dovolenka na akej som bola...a všetkých, čo poznám a boli tam si veeľmi chválili...ja ju odporúčam...áno je tam horúco...ľudia sú neskutočne milý, je tam toho veľa na pozeranie, dlhá pláž na prechádzky...blízko pláž...máš sa s deťmi kam skryť....veľa atrakcií....my sme konkrétne mali celý týždeň horúco...iba raz v noci sme mali búrku...ináč super super dovolenka

didileo
31. máj 2018

S dcérou sme boli v Paralii. Počas 10 dní jedna búrka. Prišla veľmi vhod. Hodinu po ukončení búrky ako keby ani búrka nebola bývala. Pardón, na pláž priplavilo akúsi sieť na ryby. Veľmi rýchlo bolo všetko upratané. Voda, pláže, atrakcie super a počasie máte predplatené v cene zájazdu. Podľa mňa najkrajšia dovolenka. Ak sa rozhodnete, prajem krásne zážitky, na ktoré určite nikdy nezabudnete.

bielavila
31. máj 2018

@flower24 boli sme na olympskej a bolo dobre, more bolo uplne teple a pocasie horuce

cutty
31. máj 2018

Boli ste niekto aj na Nei Pori ? Ake je to tam? Chystame sa tento rok, tak ci je to obdobne ako Paralia napriklad

3009
2. jún 2018

V Nei Pori to nie je celkom ako v Paralii, tam sú na pláži a aj v mori aj kamene spolu s pieskom, čo je pre deti dosť nebezpečné. Ak chceš čistý piesok, tak určite Paralia alebo Olympská riviéra v tej lokalite.

dynnora
11. jún 2018

@biba12 ahoj, kolko stupnov je v juli na chalkidiki prosim? Aj fuka vetrik ci nie? Dakujem

221girl
11. jún 2018

Ahojte ja mam skupinku o grecku ak chcete moxem vas pridat.
@dynnora zalezi od roku. Ja som mala v juli v paralii raz a slnku okolo 45°c horuce more o tri roky s priatelom ten isty termin a prisli sme do dazda. O den s vycasilo. Bolo cca 30°C a more studensie. Moja mmina minuly rok prisla do paralie nakonci tych zaplav co tam boli. Termin pred nou ani z izby takmer tyzden nedosli. To bolo okolo 20.7. cize aj GR je uz pomerne premenlive

221girl
11. jún 2018

* nevysli

flower24
autor
11. jún 2018

Dakujem vam vsetkym za reakcie. Grecko milujem, boli sme tam 4x., no vzdy len na ostrovoch, preto ma zaujimalo toto. My velke teplo prave nemame radi, preto chodime mimo jula, augusta a najme na Kretu, kde nam ten vetrik vyhovuje 🙂 Ale tak uz viem, ze aj Chalkidiky a Olypmia je fajn 😉
Napokon sme si zvolili Kretu po 3x 🙂

flower24
autor
11. jún 2018

Este otazocka: Chalkidiki sa mi z fotiek, popisu zda akoby nemalo este celkom fajn rozvinute sluzby (v porovnani s greckymi ostrovmi) Je to tak alebo sa (dufam) mylim?

221girl
11. jún 2018

Ja mam za sebou niekolko krat a niekolko miest - zakynthos, corfu, olympsku rivieru i chalkidiki no ja teda badam rozdiel len v cenach sluzieb. Ale zas zalezi na tom ake sluzby myslis lebo all in. hotelom sa ja osobne v GR zdaleka vyhybam, cize tam rozdiel mozny je 😃

biba12
12. jún 2018

@dynnora vieš čo, to bolo dávnejšie, a vtedy bolo veľmi teplo cca 38 stupňov, niekedy pofukovalo, niekedy nie.

dianamia
26. jún 2018

Ahojte nepoznáte niekto hotel Mendi ?je na Kassandre 3 km od mestečka Kalandra ani o tom meste neviem nájsť ziadne info dík za pomoc

kikuskar5
26. jún 2018

Moja najvacsia laska je Paralia. S rodicmi som tam bola asi 6x, ked dobre pocitam, v dospelosti este 2x. A jednoznacne tam pojdem znova, ked sa zadari, milujem to tam 😅 pocasie sme mali vzdy super, chodili sme koncom juna, maximalne 2x prsalo. Bola som aj v auguste a vtedy ani raz, pocasie stale skvele. Bola som aj na sarti na chalkidikach, bolo tiez super, ale pre mna osobne to na Paraliu nemalo. Pocasie ale aj tam bolo super v juni.

kikuskar5
26. jún 2018

A doplnim, bola som aj na Krete, na Zakynthose a teda tam oproti olymskej brutal veterno. Pocasie bolo pre mna lepsie na olympskej.

nera738
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubu37
20. júl 2018

@adma11 aj my chodíme autom😊

nera738
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubu37
22. júl 2018

@nera738 áno vo štvrtok sme sa vrátili 😊

nera738
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bubu37
24. júl 2018

@nera738 mne sa Sarti nepáči,chodíme na Vourvorou a Fourka, idete autom?

nera738
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariposita7
25. júl 2018

V Nei Pori a Paralii som bola parkrat a vzdy tam bolo horuco. Chalkidiki- Polychronos, Sarti- tak isto. Odporucam hlavne Sarti, uzasne miesto