O pár dní idem na týždeň do Holandska, sama vyvetrať hlavu 😁 Manzel a dcérka ostávajú doma, a viem ze treba urobiť nejake opatrenia keď idem sama, v rámci bezpečnosti. Ktoré ste takto boli samé v zahraničí, viete mi poradiť nejaké tipy a triky? Cojaviem nejaka sledovať ia appka cez ktorý manžel bude vidieť kde sa pohybujem? Alebo aj to, ze ci pas s doklady mam cez deň nosiť so sebou alebo nechať na Airbnb.. A co ešte nezabudnúť? Ďakujem
Ja si vacsinou beriem aj OP aj pas, s jednym chodim, jedno nechavam na ubytku. Tipy a triky taka klasika, strazit si kabelku, nechodit do tlacenic, po veceroch byt viac ostrazita.
Ja som si bravala pas a op, jedno presne v trezore jedno so sebou. Daj si len do google obchodu appku na zdielanie polohy. Crossbody taska, platba telefonom aj kartou, pripadne jednu kartu tiez nechaj v trezore, keby nahodou.. a inak taka bezna ostrazitost vo vecernych hodinach..
Prosim ta odkial letis...myslim Bratislava?Alebo odkial sa vyhodne lieta do Holandska (Amsterdamu)?Vdaka
Kópiu OP na hoteli ( pre prípad straty, krádeže na veľvyslanectve je to potom jednoduchšie čo sa týka zisťovania totožnosti ) originál vždy so sebou - ruksak v tlačenici vždy pred sebou -
Ahoj, Holandsko je bezpecna krajina. Ja zvyknem cestovat sama, nijake specialne opatrenia nezvyknem robit. Ked cestujem sama, chodim do hotelov. Ked ideme s rodinou, obcas ideme cez airbnb. Ak si velmi paranoidna, kup si crossbody kabelku, taku proti zlodejom.
Budes v Amsterdame, ci inde? 🙂
Cez googlemaps vies zdielat polohu s manzelom.