Cestuje niekto teraz s cestovkou Hechter?

livinkita
4. júl 2016

cestujete teraz s hechterom?co ak bude problem,ked nie je poistena?

bosoriak
4. júl 2016

@livinkita Nesla by som na zajazd s cestovkou, ak nema poistenie. Jednak je to uplny nonsens zo strany cestovky, aby v strede sezony nemala poistenie. Jednak ak nemaju poistenie, ma klient samozrejme narok na preplatenie nakladov na pripadny nudzovy odchod z dovolenky, ale uplatnovat si ho moze sudnou cestou. Ha-ha, slovenska vymozitelnost prava voci firmam je prakticky nulova. Obzvlast voci skrachovanym firmam.

SOI radi "opatrnost" a "zvazit ci klienti nastupia na zajazd", pre mna je to jasne odporucanie. Nikto nemoze klientom zakazat ist, ale ak uz pojdu, odporucala by som mat vysoku penaznu rezervu. A to teda dakujem pekne za taku dovolenku.

A je mi uplne jedno, ci je to konkurencny boj alebo co, ale aby si jedna cestovna kancelaria nevedela ustrazit, ci ma alebo nema zaplatene poistenie, to je fakt sila.

livinkita
autor
4. júl 2016

My mame ist na dovolenku v auguste do bulharska, ale zaplatene to mam uz od februara. Teraz neviem, co s tym. Ci to zrusit a zaplatit pokutu par eur a hladat nieco ine alebo ist a dufat, ze sa nic nestane...

hettinka
4. júl 2016

Ak sa ešte dá, stornovala by som to.

si_sa_6
4. júl 2016

@livinkita a však hovoria že to nebude až také zlé, takže byť tebou to asi nechám tak a dúfam v to že sa tam nič nestane aj keď viem že to už je trošku riziko. My sme si pozerali tiež cez nich dovolenku ale akonáhle vypuklo toto tak cez nich už nepôjdeme. Našťastie kúpené nič nemáme

domibeyoutiful
4. júl 2016

Celý humbuk o Hechteri je len hrou médií, treda si zistiť viac než prečítať prvú titulku bulvárneho plátku, pretože po nej prišla reakcia samotnej cestovky, že vypovedanie zmluvy od poisťovne údajne nie je v poriadku a idú sa s nimi súdiť a poistenie u inej poisťovne je v procese, takže by nemalo nič hroziť. Ja s Hechterom nemám nič spoločné, bola som cez nich na dovolenke pred dvoma rokmi iba ma vie hrozne rozhnevať ako dokáže uškodiť zle spracovaný článok a hlavne prekrúcanie faktov a v tejto internetovej dobe urobiť peklo zo života možno slušným ľuďom, ktorí sú tam povedzme zamestnaní a dnešný konzumný človek si niečo prečíta a bez rozmyslu len narobí paniku, veď im to teraz môže fakt spôsobiť až krach keď ľudia dajú na všetko čo počujú, rovnako ako niekdajší ošiaľ s cícerovou pomazánkou....