Cestovné poistenie pre tehotné

katrin91
14. apr 2018

Ahojte, viete mi niektorá odporučiť dobre cestovné poistenie v prípade tehotenstva? Nie všetky poisťovne totiž poskytujú plnenie pri nejakých komplikáciách. A nechce sa mi čítať poistné podmienky komplet všetkých poisťovní. V deň cesty budem začínať 14.tt, ideme len na 5 dní, let lietadlom, vrámci Európy, ale mimo Európskej únie. Vďaka za tipy. 😉 A nemam indikované rizikové tehotenstvo, všetko je ok 😉

damoska
25. apr 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

skus toto a tiez sa tam informuj https://www.netfinancie.sk/cestovne-poistenie/

hviezda21
25. apr 2018

Odporúčam detailné naštudovať poistné podmienky, nepočúvat pracovníka, už sa mi 2x stalo ze nas tak to zaviedli, stalo nás to niekoľko tis.€ (poistka domu+cestovné poistenie). A presne to som sa pýtala čo keď náhodou nebudem moct ist, " veď máte poistenie to vám všetko pokryje. Ano urcite aj tehotenstvo". Prd. Bola to allianz pred 6r. Ak sa ti nechce čítať resp. To tam nieje nás na daj si to poslať mailom zo zák.servisu+si zavolaj na zák.linku a nehráj si telefonát.