Ahojte, stačí si pred cestou do Chorvátska uzatvoriť CP ak nemám europsky zdr. preukaz ??? alebo treba oboje?? Dakujem 🙂
Super, dakujem tak pojdem tiež do Union poisťovne 🙂
@ivka44 ja ked cestujem len v ramci EU tak sa poistujem online cez alianz. sk. Mam to uzavrete za par minut a je to aj lacne, sama si vytlacim tu karticku a je to komplexne cestovne poistenie, aj naklady na prevoz v pripade potreby, aj zodpovednost. Ale co mi najviac vyhovuje, je to ze to urobim doma a nikam nemusim chodit...
@lubina To je dobre vediet pre buducnost 😉
@sarinka2012 aj ja som skor chodila stale do kancelarie, ale potom mi kamoska poradila toto a je to super, urobim si poistenie sama pekne doma 😉
@ivka44 union je predrazdeny. daj si www.poistenie.sk, zadaj si parametre a vyhodi ti poistovne, ceny, plnenia. mne najlepsie vyslo od axy, o polovicu lacnejsie nez union pre 4 osoby na tyzden a fajn plnenie.
najjednoduchšie a najvýhodnejšie je podľa mňa ročné cestovné od unionu, tiež majú dobré krytie, v pohode sa to vybavuje a ak cestuješ aspoň dva-trikrát do roka tak sa to oplatí.
A ešte pridám najnovšiu skúsenosť 🙂 Priateľka išla s kamoškami do Grécka, jedno z ich detí stúpilo na ježka, malo tú ranu nejakú červenú, tak to dali ošetriť. V Unione potom v pohode všetko vybavili a zaplatili, keď ukázali doklad. Ale aj tak si dávajte pozor na tieto morské príšery 🙂
@homola Ja som tu založil tému ohľadom cestovného poistenia pre moju rodinku, poradili mi tam tiež túto poisťovňu. Spravil som to poistenie online a celkom ma prekvapila zľava, lebo sme u nich aj v zdravotnej poisťovni. Chvalabohu sa nám nič nestalo, takže sme radi a vďaka za radu :D
Stači cestovne poistenie 😉 My sme leteli do Izraela pred nedavnom kde mi samozrejme ani europsky preukaz neplati a dala som si kompletne cestovne poistenie (od choroby,cez uraz,prevoz,trvale nasledky,liecenie aj poistit batozinu) na 7 dni v Unionke a platila som 11,50 eur 😉