Cestovná kancelária Via Italia

blazejka
22. júl 2013

Chceme ist na dovolenku do Lignana a objavila som CK Via Italia, mate skusenost s touto CK, poprípade dobré skúsenosti s ubytovaním v Lignane. Ďakujem

sorciera24
23. júl 2013

@blazejka ak cchete ist do Lignana, tak zabudni na slovenske CK (su predrazene o 200E) a chodte cez talianske agentury....naj vyber najdes na www.lignano.it ......my sme boli uz 2krat cez it agentury a so slov. sa to neda porovnat....

centrumk
12. aug 2013

Pozdravujem,

prevadzkujeme www.viaitalia.sk a nemozem suhlasit s nazorom, ze vsetky slovenske ponuky na prenajom apartmanov su predrazene. Aby som to nazorne vysvetlil, musim spomenut, ze na zaklade spoluprace s talianskymi agenturami mame dohodu, ze nam ponuknu apartmany za nizsie ceny ako su v ponuke na ich oficialnych strankach. Preto vieme ponuknut nizsiu cenu ako talianske agentury... Nie sme cestovna kancelaria, len sprostredkuvame ubytovanie na zaklade spoluprace s talianskymi agenturami. V septembri tohto roka a v buducom roku okrem tradicnych destinacii ako Lignano, Grado, Bibione a Caorle ponukneme aj Toskansko, konkretne ubytovanie vo Follonice- krasne ciste, priezracne more a nadherny toskansky kraj a mestecka v okoli- Florencia, Pisa, Siena, San Gimignano a pod. Podnebie v septembri je absolutne vyhovujuce a ceny su podstatne nizsie ako v juli a auguste...

sorciera24
12. aug 2013

@centrumk nechcem sa vas dotknut....ale kukla som na vasu stranku......a ja tam teda rozdiel vidim,a le mozno mi ho vysvetlite... 😉 napr. rezidencia Cristallo na vasej stranke: http://www.viaitalia.sk/tour/rezidencia-cristallo/ poviem prikl. terimn od 6.7. na tyzden...871E (Bilo...pre 4os.)....cez taliansku agenturu to iste v tom termine za 630EUR +poplatok 60E : http://engine.netanday.it/DPI/affitti/affitti/v... mozno mi to nejak vysvetlite...ael ja tam teda vidim riadny rozdiel...180E rozdiel.... (teraz vynechajme last minuty a pod. .....porovnavam oficialnu rovnaku ponuku v danom termine toho isteho apartmanu)

centrumk
19. aug 2013

Dobry den,

zasadny rozdiel je vo velkosti apartmanu, jeho vybaveni a jeho orientacii, to si mozete lahko overit aj na zobrazenych fotografiach... Nase ubytovania su preverene a u kvalitnych agentur...

Pekny den prajem,
www.viaitalia.sk