Cestovná kancelária Fantravel s.r.o Bratislava - skúsenosti

marria22
18. feb 2015

Ahojte,
máte niekto skúsenosti s cestovkou Fantravel...zájazd sme objednali cez net,cez lacnédovolenky.sk...Zájazd je do Turecka... dik

vladi55
14. mar 2015

@marria22
My sme cestovali s Fantravel vo februári do Ríma. Mali sme veľmi vydarený zájazd, hotel v centre mesta, priamy let z Bratislavy, delegátka skúsená, maximálna spokojnosť u všetkých účastníkov. Vladi

marria22
autor
16. mar 2015

Ďakujem pekne... 🙂

erikaslsp
22. júl 2015

Máme veľmi pekné zážitky z Dominikánskej republiky. Zájazd sme absolvovali s cestovnou kanceláriou Fantravel. Dlho sme čakali, zájazd sme objednali ešte v zime, ale cena nás presvedčila, napokon aj so zájazdom sme boli veľmi spokojní. 🙂

janoke
11. aug 2015

@marria22
Ahoj marria22, bola si v tom turecku? vsetko ok?

montira
26. okt 2015

@marria22 ahoj Maria, aj mna by zaujimalo, ci si nakoniec bola na tej dovolenke a vsetko ok. DAKUJEM

marria22
autor
28. okt 2015

nie, nebola som...zrušili sme ju a tak do 30 dní mi zaslali späť peniažky na účet, samozrejme so stornom...Nejako som im neverila ...ani sídlo adresy ktorú uvádzali tam nemali naozaj...tak neviem...My sme išli nakoniec cez Fisher, mali suprové ceny...🙂

montira
28. okt 2015

@marria22 dakujem za odpoved, no v tomto pripade je odlete za 2tyz a neda sa uz zrusit, som zvedava, ako to dopadne..

janoke
29. okt 2015

ahoj montira, prosim napis potom co ako dopadlo, mam u nich tiez objednavku ale az na 2016 tak som zvedavy. vopred ti dakujem a zelam prijemnu dovolenku bez starosti 🙂 jano

montira
30. okt 2015

@janoke ahoj, nejdem ja osobne, ale rodina. No tiez sme zvedavi :D. Pripomen mi prosim koncom nivembra a poslem feedback.

janoke
30. okt 2015

dik. pripomeniem sa urcite. jednanie mam s nimi zatial v pohode, aj rychle reakcie maju tak dufam ze vsetko dobre dopadne. ahojj

lusiya
22. nov 2015

@montira tak ako?rodina odletela?

montira
22. nov 2015

@lusiya
@janoke ahojte ano vcera sa vratili z dubaja a velmi dobra dovolenka, vsetko bolo uplne vporiadku. Aj ked cestovka do poslednej chvile vyzerala cudne a slabo komunikovala, tak nakoniec vsetko dobre vyslo a nemali ziadny problem 🙂

silvinka77777
4. dec 2015

Nam dnes cestovka zrušila zajazd do dubaja v termine 12.12.2015-19.12.2015 s odovodnenim že vela ludi stornovalo kvoli teroristickym utokom a teda zajazd sa uskutočnit nemože.odporučili nam presunut termin na januar ale my sme sa radšej rozhodli nech nam vratia peniaze.Maly by prist do 15 pracovnych dni tak dufame že pridu 🙂 neskor napišem či prišli a či je teda cestovka solidarna
Velmi sme sa tam tešili škoda že nevyšlo :(

marria22
autor
4. dec 2015

Nám prišli presne do 30dní...

mira253
5. dec 2015

Aj nám zrušili zájazd do Dubaja 12.12.2015 ale je mi to trochu cudne s tými teroristickými útokmi v novembri sa ľudia neodhladovali a bolo to najaktuálnejšie v januári taktiež takze mi tam nieco nesedí dúfam ze nám vrátia peniaze sestra letí presne ten termín z Prahy a. nikto sa neodhlásil

janoke
5. dec 2015

cavte, s nami zatial komunikuju celkom v pohode, aj zmeny ktore sme chceli sme v poho dohodli, zatial verim ze vsetko dobre dopadne lebo ideme do (zatial) neteroristickej oblasti... jasne ze dam vediet. dufam ze napisem len pozitiva :D

silvinka77777
6. dec 2015

dufajme že nam peniaze pridu 😖

gumkac19
6. dec 2015

nam tiez zrusili zajazd - z dovodu teroristickych utokov - pricom sme mali ist do krajiny kde teroristicke utoky nie su.. mali sme na vyber vratiti peniaze alebo presunut termin na januar-maj ..

silvinka77777
7. dec 2015

ano take iste možnosti dali aj nam ...my už len dufame v to nech nam pridu peniaze

gumkac19
13. dec 2015

@silvinka77777 potom napis ci vratili peniazky 😝

peter22222
17. dec 2015

jeto podvoodnícka firma,celý fantravel,slibili peniaze z planovaného Dubaja a už 4 týždne nič.P.Vachálkova asi ani nevie,kto ju zamestnáva,ta len slubuje,že všetko je v poriadku.Nech mi nielto pošle tel.číslo,a j mu zavolám potvrdí,že penieze dostal.

silvinka77777
17. dec 2015

čo sa s tym da robit? nejake trestne oznamenie? ja počkam do tych 15 pracovnych dni a potom začnem nejako voči nim konat

silvinka77777
17. dec 2015

@peter22222 napiš sem potom ako sa to dalej vyvija a či ti ich vratili

mira253
21. dec 2015

silvinka77777 ozvi sa prosím ta ci Vám vrátili peniaze do piatku t.j. tých 15 pracovných dni nechcem nikoho strašiť ale prečítajte si www.dobrodruh.sk fórum Fantravel som zhrozená

lusiya
21. dec 2015

@mira253 myslím,že už všetky oči,koho sa to týka sú na tej stránke..

janoke
23. dec 2015

http://www.dobrodruh.sk/forum/fantravel
zeby to slak trafil! sme sa tak tesili!!!!

novakovaa
23. dec 2015

Alena - allen@allen.sk mame zaplatenu dovolenku do Dominikanskej s odletom 29.12. mali nam zaslať
pokyny ale do dnešneho dňa nič - ani obraz ani zvuk,telefon neberu na adrese v Bratislave sa nenachadzaju,neviem čo mam robiť.Volala som do Dominikánskej na objed. hotel Coral Coste Caribe a tam o žiadnej cestovke Fantravel nevedeli,volala som do Bratislavy na letisko tam mi povedali že som už asi desiata čo sa pýta na tuto cestovku,volala som do Wiedne na letisko tam bola ochotna poradiť ale nevedela som nič konkretne na odlet takže nič. Ponukaju stale dovolenky,konečne by ich mali na internete zastaviť !!!!! Keby som vedela číslo na Google tak tam zavolám,vie mi niekto poradiť čo v takomto prípade robiť.Vie niekto iné číslo ako mam s koncovým číslom 718 , volajte mi alebo píšte 0903 777 367 - Ďakujem a prajem všetkým príjemne sviatky aj keď ich ja mám pokazené.Nováková

ivvaa
23. dec 2015

Prosím Vás,kto máte info,dajte vedieť...